Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice uštědřily Čížové debakl


Branky


15

Předposlední Čížová už čeká na výhru celý měsíc, odevzdaný výkon tentokrát potrestaly jasnou výhrou Domažlice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo jasno

Čížová zažívá velmi nepovedené jaro a Domažlice toho chtěly využít. Do hry tak nasadily dva útočníky s cílem zatlačit soupeře do defenzivy. To se podařilo a po deseti minutách se hosté poprvé radovali. Prosadil se Bezdička. Čížová si šance nevytvářela a byl to znovu Bezdička, kdo skóroval na 0:2. A když se o dvě minuty později prosadil Matějka, bylo po zápase. Za stavu 0:3 měl velkou šanci na snížení Nečas, ale ztroskotal na výborném Brychově zákroku. Před poločasem se Domažličtí prosadili počtvrté, přesně mířil Pfeifer.

Druhý poločas se hrál z povinnosti

Čížová s vědomím, že nemá šanci se zápasem něco udělat, ani ve druhém dějství nijak nezářila. Domažlice už se nikam nehnaly, ale přece jen v 69. minutě docílili páté trefy. Prosadil se Hejda. Doamžlice si tak připsaly tři body a potvrdily pozici nejofenzivnějšího celku soutěže - nasázely už 68 branek.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Hráli jsme na dva útočníky, hned na začátku jsme si vytvořili tlak, dali jsme brzy úvodní branku. To rozhodlo. Po inkasované druhé brance Čížová trochu rezignovala a zápas jsme měli ve své režii, v klidu jsme ho dohráli do konce. Přidali jsme další góly. Měli jsme v zádech tři porážky, nebyl to tak pro nás jednoduchý zápas, ale kluky musím pochválit. Čížová má dobrý mančaft v čele se jmény jako Jirouš, Janda a Nečas, hráli také dobře, ale jak jsem zmínil, po druhé brance odpadli. Hráčem zápasu zvolím útočníka Bezdičku, dal dvě úvodní branky a zahrál dobrý zápas."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - R. Zahrádka [-] (80. M. Rozhoň [-] ) , D. Novák [-] , D. Pedro [-] , F. Vacovský [-] - P. Janda [-] , L. Dvořák [-] , B. Havel [-] (61. L. Mudra [-] ) , L. Bálek [-] - M. Jirouš [-] - R. Nečas [-] (71. P. Vávra [-] )

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - T. Hájovský [-] , L. Matějka [-] (58. M. Hejda [-] ) , D. Bezdička [-] (71. M. Buršík [-] ) , J. Blažek [-] , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] , M. Braun [-] , M. Mlynařík [-] (55. J. Teršl [-] ) , O. Chocholoušek [-] , L. Pfeifer [-]

ŽK: 15. B. Havel - 43. O. Chocholoušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: výhra hostů

Čížová se sice zlepšila, ale Domažlice vyhrají za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů