3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:15

26.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jarní zbraní Převýšova se stal domácí stadion, body neztratil ani s Brozany


Branky


23. P. Novák , 41. P. Novák , 81. R. Korba - 80. L. Veselý
19

Páté domácí představení a opět za tři body. Převýšov se ujal vedení díky dvou trefám Nováka a když už se hostům podařilo vstřelit v 80. minutě kontaktní gól, rozhodl bleskovou odpovědí střídající Korba. Před vloženým kolem si tak domácí zajistili klidnější postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly z několika šancí

Převýšov začal velmi aktivně a už ve čtvrté minutě mohl skórovat Hynek po rohovém kopu, ale hlavičkovým pokusem nemířil přesně. Zacílit do černého se povedlo až Nováko, kterému jeden ze spoluhráčů dokázal přihrát v krkolomné pozici a následně si na jeho střelu sice Lipš sáhl, ale gólu nezabránil – 1:0. Zhruba deset minut poté se dostal Převýšov do další šance, centr Hynka zakončoval Bastin, ale Lipš vyrazil, balon tak zamířil k Veselkovi, ale ten v téměř tutové šanci neuspěl. Pár minut před koncem poločasu se radovali domácí podruhé, když standardní situaci zakončil hlavou osamocený Novák – 2:0. Mohl padnout i třetí gól, ale Živný, po další dobré nabídce Hynka, na Lipše nevyzrál. Brozany se v úplném závěru dostaly do první šance, když Vopat hledal Chukwumu, který těsně minul tyč.

Důležitá odpověď Korby

Ve druhém poločase domácí mohli udeřit v 54. minutě, ale Špidlenův centr Bastin se Živným za záda Lipše neusměrnili. Lipš udržel naděje Brozan v 71. minutě, když Veselka vyslal do samostatného úniku Bastina. Vzápětí mohly Brozany udeřit, rána střídajícího Bendy se odrazila k Vopatovi, který napálil břevno. Kontaktního gólu se hosté konečně dočkali v 80. minutě, když po levé straně prolétl Veselý až do zakončení a nedal Petrovi jedinou šanci – 2:1. Avšak domácí nevěšeli hlavy, chvíli po rozehrávce využil nedůrazu obránců střídající Korba a dorazil balon mezi tři tyče – 3:1. Stejný hráč mohl přidat druhý gól, ale v 87. minutě přestřelil

 



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , L. Vyšehrad [-] , J. Špidlen [-] - T. Labík [-] (77. R. Doležal [-] ) , T. Sedláček [-] , T. Hynek [-] (87. M. Zezula [-] ) - D. Živný [-] (73. R. Korba [-] ) , T. Bastin [-] (90. M. Kosař [-] ) - P. Novák [-] (81. J. Vobejda [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - J. Franc [-] , . Freitas [-] , R. Cibulka [-] - L. Vopat [-] (75. M. Marič [-] ) , L. Veselý [-] , M. Mešič [-] (46. J. Benda [-] ) , R. Slanička [-] , I. Šollar [-] - C. Chukwuma [-] (58. P. Tichý [-] ) - M. Studecký [-]

ŽK: 36. T. Labík - 51. J. Franc , 67. M. Studecký , 75. I. Šollar .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra domácích

Převýšov je v domácím prostředí velmi silný. Tip: 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích