Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetý Písek nezastavily ani Brozany, které domácí přece jen potrápily


Branky


22

Spanilá jarní jízda Písku pokračuje. Brozany čekal velmi důležitý zápas, ze kterého si ovšem žádné body nepřipsaly. Už v deváté minutě otevřel skóre spolehlivý střelec Froněk a do poločasu bylo vedení dvougólové. Už by se zdálo, že po návratu a třetím gólu do sítě Brozan je o výsledku rozhodnuto, ale dvě trefy během dvou minut udělaly ze zápasu na pár minut drama, než přidal čtvrtý gól Jakub Held.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Písku a dva góly v síti Brozan

Úvod střetnutí vyzněl jasně pro svěřence trenéra Grossmanna, kteří šli zásluhou Froňka do vedení již v 9. minutě - 1:0. O jedenáct minut později dobře napadal rozehrávku Brozan M. Held, od kterého se odrazil míč z kopačky jednoho z hostujících obránců směrem k Řezáčovi, ten svedl souboj se svým strážcem, následně obešel gólmana Tvrdoně a z úhlu zvýšil - 2:0. Domácí první poločas zcela ovládli. Hosté vyčkávali na chyby, ale když se dostali k míči, nevěděli si s ním rady. Na hřišti byl v tu dobu pouze jeden tým. Písečtí hrozili téměř z každé situace, ale další gól už do přestávky nepřidali.

Brozany kously, ale body nevybojovaly

Brozanští trenéři začali po pauze střídat a jejich týmu to přeci jenom vnuklo nápady na realizaci několika útočných výpadů. Ještě před vykřesáním hostující jiskřičky naděje však vyslal parádní střelu na Tvrdoně  Hanzlík. Brozanský gólman si na balón sáhl, ale krásnému gólu zabránit nedokázal - 3:0. Jenže po hodině hry tým trenéra Němce i přes velké horko zmrazil domácí fanoušky. V 61. minutě ještě Hajdušek skvěle vyběhl proti Veselému, na následnou krásnou kombinaci z 63. minuty zakončenou Vopatem už ale neměl nárok - 3:1. A to nebylo vše. Brozany o další dvě minuty později vstřelily kontaktní gól, o který se postaral Slanička - 3:2. Živou vodou pokropení hosté ucítili šanci, ale jejich probuzení odeznělo stejně rychle, jako přišlo. Navíc ho čtvrtou úspěšnou akcí odmítl J. Held, který skóroval po autovém vhazování Hanzlíka a vrátil svému týmu klid do závěru zápasu – 4:2.

 

Autor: Petr Brůha / www.fcpisek.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Jakub Held (hráč, pro fcpisek.cz): „Do zápasu jsme šli útočně. Věděli jsme, že jsou v tabulce níž a my jsme hráli doma, takže jsme na ně chtěli nalézt a dát dva rychlé góly, což se nám také podařilo. Myslím si, že hosté pod tíhou horších výsledků vymýšleli. Nechali nás spíše hrát, nenapadali. Bylo to takové zvláštní. Když jsme šli do vedení 2:0, tak se ze hřiště úplně vytratili. „Do druhého poločasu jsme si řekli, že se nechceme zatáhnout, že chceme dát ještě jednu branku, abychom to uklidnili a dohráli zápas do konce. Třetí branku jsme přidali, ale pak jsme dostali zbytečné dva góly. Zalezli jsme, špatně jsme bránili, ale čtvrtý gól nás uklidnil."




Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - V. Milec [-] , T. Froněk [-] (68. V. Hrachovec [-] ) , M. Held [-] , Š. Holý [-] - T. Benetka [-] , M. Rendla [-] - D. Pinc [-] (89. F. Blažek [-] ) , J. Held [-] (83. M. Grobár [-] ) , F. Řezáč [-] (79. A. Kočí [-] ) - A. Hanzlík [-]

SK Sokol Brozany
M. Tvrdoň [-] - J. Franc [-] , R. Cibulka [-] , J. Stehlík [-] (63. P. Tichý [-] ) - L. Veselý [-] , T. Jelínek [-] (46. C. Chukwuma [-] ) , L. Vopat [-] (76. M. Marič [-] ) , M. Mešič [-] , R. Slanička [-] (87. . Freitas [-] ) - J. Benda [-] (55. I. Šollar [-] ) - M. Studecký [-]

ŽK: 26. D. Pinc , 55. M. Held - 36. T. Jelínek , 78. R. Cibulka .
Počet diváků: 342. Rozhodčí: Zadinová Olga - HÁJEK Robert, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra domácích

Brozany nemají takovou formu jako na podzim, Písek si doma v pohodě dojde pro tři body.

Tip: výhra domácích

Písečtí jsou v laufu a to bude rozhodujícím faktorem v zápase s Brozany. Ty čeká boj o udržení a v tomto zápase si moc nepomohou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza