1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Diváci se gólů v Zápech nedočkali, zápas s Benešovem musely rozsoudit až penalty


Branky


22

Mužstva vstupovala do zápasů s odlišnými cíli. Zápy potřebovaly body do bojů mezi nejlepšími v soutěži, naopak Benešov přijel pro body, které by pomohly v boji o udržení. Na góly se ovšem čekalo marně, druhý bod pak vybojovaly Zápy v penaltách, když vítěznou penaltu proměnil Macek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Benešova se do skóre nepromítla

První minuty zápasu nabídly několik nepřesností, aktivnější byl Benešov, ale výhodu v podobě standardní situace nevyřešil ideálně. Nepříliš atraktivní hru mohla rozpohybovat 25. minuta, když se ke střele dostal Piták, který mířil na vzdálenější tyč, ale radost mu vzal pohotový zákrok gólmana Tetoura. Aktivitu opět převzal Benešov, jenže nedokázal využít několika rohových kopů a ani přímý kop Turka, který mířil z ideální pozice pouze do zdi. V závěru poločasu zkusil štěstí domácí Novák, jenže mířil nepřesně.

Jelínkovu penaltu Tetour zneškodnil

Úvod druhého poločasu toho moc nenabídl, ale po čtvrt hodině se konečně začalo něco zajímavého dít. V 59. minutě dokázal Jelínek vyslat velmi dobrou přihrávku k Eliášovi, který ze zakončení z bezprostřední blízkosti nepřekonal Tetoura. Čtyři minuty poté se pokusil ohrozit Tetouta ze střední vzdálenosti, ale gólman vyřešit i tuto střelu. V 69. minutě pak měly Zápy doslova tutovou šanci, když po faulu ve vápně kopal penaltu Piták. Domácí fotbalista mířil do levého dolního roku, kam však Tetour skočil a vyrazil. Nerozhodným výsledkem pak i celý zápas skončil.

V poslední sérii rozhodl Macek

V penaltovém dodatku se v prvních dvou sériích prosadili všichni střelci. Za Zápy Pávek s Hronem a hosté Kozel s Vrňákem. Ve třetí sérii neproměnil nejprve Čapek, ale Eliáš ho vzápětí napodobil. Čtvrtou sérii naopak proměnili Zákostelský i Svoboda. V páté sérii ale Laňka neuspěl a domácí Macek potvrdil zisk druhého bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Roman Veselý (trenér): Chtěl jsem lepší dárek v podobě tří bodů, ale samozřejmě musíme respektovat sílu Záp, které doma neprohrávají. Samozřejmě ukázaly tu svojí agresivitu a sílu při standardních situacích. My jsme přežili penaltovou situaci. Myslím si, že vyložených šancí jsme měli více, čtyřikrát jsme šli sami na bránu a to si myslím, že mělo skončit gólem. Z mého pohledu bych řekl, že dneska jsme tady ty dva body nechali. Cítím to i z hráčů, kteří jsou zklamaní. Takže to je dnes velká škoda. Na tomto stadionu se hraje dobře, je tu krásný trávník a příjemné fotbalové prostředí. Myslím si, že to i hráče vybudí k tomu, aby zde podali dobrý výkon.



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - M. Novák [-] (74. M. Pávek [-] ) , K. Piták [-] (71. M. Macek [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , P. Putz [-] , T. Jablonský [-] , J. Duben [-] , P. Růžek [-] , V. Hron [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , Z. Vrňák [-] , P. Rys [-] , D. Laňka [-] - V. Engelmann [-] , O. Brejcha [-] (46. D. Kozel [-] ) , J. Neuberg [-] , P. Čapek [-] - M. Turek [-] (89. P. Hampl [-] ) , . Essomba [-]

ŽK: 53. J. Eliáš , 56. V. Hron , 83. M. Macek , 87. M. Pávek - 43. D. Laňka .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: VÁŇA Jan - MUSIL Jiří, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra domácích

Zápy jsou doma velmi silné, takže ani na jaře poměrně dobře hrající Benešov nezíská ani bod.

Tip: výhra domácích

Velmi těžký zápas na tipování. Zápy budou chtít bojovat o druhé místo, takže si rozhodně nebudou chtít nechat vzít body. Naopak Benešov by bodový zisk potřeboval. Nicméně v tomto zápas využijí domácí fotbalisté své domácí půdy a připíší si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích