0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na góly se v Benešově čekalo marně, o vítězství Chrudimi rozhodly až penalty


Branky


21

Zápas s lídrem tabulky čekal na Benešov, který dokázal nebezpečné ofenzivní hráče soupeře udržet na uzdě a uhrát nerozhodný bezbrankový výsledek. Penaltový souboj ovšem byl v režii Chrudimi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ale gól nepadl

Těžký zápas čekal na hráče Chrudimi, kteří vyrazili na zápas do Benešova. Domácí mužstvo se na jaro evidentně dobře připravilo a je pro své soupeře velmi nepříjemným soupeřem. Samotný zápas byl velmi bojovný, zejména ze strany domácích fotbalistů, kteří si během zápasu vytvořili tři velké šance. Když už se jim podařilo překonat Mrázka, skončil balon na brankové konstrukci. Snaha byla i na straně Chrudimi, ta se naopak snažila soupeři vnutit svoji hru a vypracovala si i více šancí ke vstřelení gólu, ale ke gólu nevedla ani jedna z nich. Důrazná hra Benešova nebyla pro Chrudim příjemná, ale ani domácí neměli svůj střelecký den a tak diváci čekali na gól marně.

Mrázek vychytal Chrudimi druhý bod

Penaltový souboj nabídl několik gólů, ale i několik zákroků Mrázka, který se stal pro své spoluhráče oporou a i jeho zásluhou si Chrudim dokázala odvézt bonusový bod.

 

Zdroj: www.mfkchrudim.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): Zápas bez gólů, to je myslím vždycky špatně. Ale na druhou stranu, Chrudim tady ukázala velkou kvalitu a já si myslím, že ten bod dnes musíme brát s pokorou. V penaltové loterii jsme nakonec mohli získat body dva, ale myslím si, že na můj vkus jsme to kopali až moc lehkovážně. Takže z tohoto pohledu škoda. A co se týká průběhu zápasu, myslím si, že jsme měli dvě nebo tři šance plus tyč, tam jsme měli jít do vedení. Dnes jsme měli na to, Chrudim potrápit více. Ve druhém poločase byla Chrudim fotbalovějším týmem, ale své šance nevyužila a naopak my jsme měli v závěru stoprocentní tutovky (Čapek, Turek a Engelmann). Pokud z tolika šancí proti takovému soupeři nedáme alespoň jeden gól, tak je výsledek samozřejmě 0:0.




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - Z. Vrňák [-] , P. Rys [-] , D. Laňka [-] , J. Zákostelský [-] , P. Haitl [-] - J. Neuberg [-] , P. Čapek [-] (79. M. Turek [-] ) , V. Engelmann [-] , O. Brejcha [-] - . Essomba [-] (85. D. Kozel [-] )

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - T. Dostálek [-] (70. D. Vavrouš [-] ) , L. Kopecký [-] , J. Stránský [-] , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (90. P. Tlapák [-] ) , P. Rybička [-] , P. Drahoš [-] , D. Vašulín [-] (84. D. Vodrážka [-] ) , S. Langr [-] , J. Krčál [-]

ŽK: 39. Z. Vrňák - 36. T. Dostálek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Martínek Petr - HANOUSEK Karel, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra hostů

Benešovu se na jaře výsledkové daří, ale Chrudim má momentálně nejlepší tým v ČFL a zápas vyhraje

Michal Špírek

Tip: remíza

Benešovu se na jaře výsledkové daří, ale Chrudim má momentálně nejlepší tým v ČFL a zápas vyhraje

Tip: výhra hostů