4:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Parádní podívaná v Domažlicích! Králův Dvůr stáhl dvougólové manko, jenže Matějka v závěru vstřelil vítěznou trefu!


Branky


33. M. Růžička (vl.) , 61. M. Hejda , 68. L. Matějka , 89. L. Matějka - 54. M. Hrubý (vl.) , 72. J. Balšánek , 75. R. Novák
20

Vstup do jara si fotbalisté Králova Dvora jistě představovali daleko lepší. Body tentokráte odevzdali i v Domažlicích. Druhý poločas diváky nenudil, po ztrátě vedení se Domažlice dostaly do dvougólového vedení které také ztratily, ale tři body přece jen vyválčily, když se trefil Matějka v posledních vteřinách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Růžičky po závaru ve vápně

Průběh prvního poločasu rozhodně nenaznačoval, že se odehraje gólově bohatý zápas, ačkoliv k tomu vybízí název domácího stadionu Domažlic. Blízko k první trefě byli domácí ve 26. minutě, když při střeleckém pokusu z malého vápna včas zasáhl gólman Krček. Avšak o šest minut později se skóre měnilo. Před gólovou akcí sice Jiskra nevyužila rohového kopu, ale hned poté z následné akce udeřila i s pomocí Růžičky, kterému byl připsán vlastní gól - 1:0. Tím byl gólový účet první poloviny zápasu uzavřen.

Králův Dvůr dvakrát vyrovnal, ale na body i tak nedosáhl

Nudící se divák si vše vynahradil ve druhém poločase, který se musel pro oba trenéry proměnit v noční můru. Po necelých deseti minutách hry dokázal Králův Dvůr vyrovnat, se štěstím vybojovanou standardní situaci na útočné polovině skončila trefou Hrubého – 1:1. Domažlice se s odpovědí nepáraly, už po sedmi minutách si uzmuly vedení zpět, když odražený balon zakončil Hejda a gólovou oslavu mu nezkazil i marný protest soupeře, jehož hráči reklamovali ofsajdové postavení – 2:1.

 

Pár minut poté nevyužil Králův Dvůr nadějné akce a místo vyrovnání se hráči museli smířit s dalším inkasovaným gólem, když kvalitní centr proměnil střelou z vápna Matějka ve třetí gól Jiskry – 3:1. Zdálo se, že zápas směřuje k poklidnému triumfu Domažlic, jenže se začaly dít divy. Domácí nedokázali proměnit individuální akci a v 72. minutě je po chybě potrestal Balšánek – 3:2. O dvě minuty později Domažlice vstřelily čtvrtý gól, který jim nebyl pro útočný faul uznán a o minutu později je definitivně zmrazila trefa Nováka – 3:3.

 

Avšak jednoho gólu se ještě diváci dočkali a Domažlice si ve sportovním areálu Střelnice připsaly další sestřelený terč. V 89. minutě se svěřenci trenéra Vaigla rozhodli odmítnout penalty, zatlačili hosty a po závaru ve vápně si druhou trefu zapsal Matějka – 4:3. Ve zbývajících vteřinách si Cábelíci nestihli vytvořit šanci ke vstřelení gólu a po cestě domů museli kousat již čtvrtou prohru ze šesti jarních zápasů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Králův Dvůr je kvalitní soupeř, vždy s ním sehrajeme vypjatý zápas, vyzdvihl bych, jak byl organizovaný, předvedl velmi dobrý výkon. Docela dobře jsme do utkání vstoupili, dali jsme první branku. Chtěli jsme hrát, hosté pokaždé, když srovnali, tak bránili, zatímco my jsme je tlačili. Kluky musím pochválit, i přes marodku jsme to zvládli, nastříleli doma čtyři branky. Dva góly dal Matějka, výborný výkon předvedl Petr Mužík."




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] , M. Mlynařík [-] , J. Blažek [-] - P. Došlý [-] , J. Vais [-] (72. J. Teršl [-] ) , L. Pfeifer [-] (46. D. Bezdička [-] ) , P. Mužík [-] - L. Matějka [-] (90. T. Hájovský [-] ) , M. Hejda [-] (63. M. Braun [-] ) -

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , M. Šlapák [-] (63. R. Novák [-] ) , J. Ježdík [-] , J. Balšánek [-] , M. Procházka [-] , M. Kraus [-] (71. T. Břížďala [-] ) , J. Bouček [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , J. Matas [-]

ŽK: 71. M. Braun - 17. J. Bouček , 44. J. Ježdík , 50. M. Procházka .
Počet diváků: 317. Rozhodčí: Němec Václav - ŠTUK Jaromír, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra domácích

Domažlice doma zvládnou utkání za 3 body, navíc Králův Dvůr na jaře zatím nemá nějaké extra výsledky.

Michal Špírek

Tip: remíza

Domažlice doma zvládnou utkání za 3 body, navíc Králův Dvůr na jaře zatím nemá nějaké extra výsledky.

Tip: výhra domácích