L. Nepovím 22. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

22.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky přivezly důležité body z Nymburka


Branky


22. L. Nepovím (p.) - 13. S. Munzar , 57. F. Hakl , 75. J. Boček
21

Cenný tříbodový zisk přivezli benátečtí fotbalisté z derby utkání v nedalekém Nymburku. Hosté se na hřišti posledního celku třetiligové soutěže brzy ujali vedení, které ale o deset minut později umazal proměněnou penaltou Nepovím. Rozhodnutí přišlo až ve druhém poločase, ve kterém Benátečtí získali optickou převahu, kterou posléze přetavili v góly Haklem a Bočkem, kteří tak stanovili konečný výsledek na 3:1 pro hostující mužstvo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav

Benátečtí od prvních minut častěji udržovali míč na svých kopačkách. Vyjma několik centrů do pokutového území se ale do vyložené šance nedostali. Střelecký pokus, který by směřoval mezi tyče si nepřipsal ani Mařík, jehož přímý kop skončil mimo brankový prostor. A tak vlastně udeřilo z první střely na branku. Hakl rozjel útočnou akci přihrávkou do křídla na Bočka, ten našel Maříka, jenž přiťukl míč Sebastianu Munzarovi, jehož skákavý pokus zpoza vápna si našel cestu přesně k pravé tyči a hosté vedli – 0:1. O devět minut později vybojovali domácí fotbalisté rohový kop. Po pěkném centru Nepovíma vznikl před Strakovou bránou závar, ve kterém se Telnar skácela v souboji s Haklem a hlavní rozhodčí Josef Váňa odpískal pro domácí poněkud přísnější pokutový kop. Míč si vzal Luboš Nepovím a naprosto přesně vymetl pravou šibenici – 1:1. S hosty obdržený gól poněkud zamával a do koncovky se v těchto fázích hry tlačili spíše domácí. Bodlákův hlavičkový pokus byl ale nepřesný. Nymburští si vypracovali několik menších závarů v pokutovém území, které ale k přímé střele, jež by ohrozila Straku, nevedly. Když nějaký větší vzruch neznamenal ani vcelku nebezpečný Hájkův centr z přímého kopu do pokutového území, hlavní rozhodčí Josef Váňa po kratším nastavení ukončil první půli.

 

Hka rozhodl

Do té druhé udělali hostující trenéři jednu změnu, když v kabině nechali Bulíře, jehož nahradil uzdravený Kocourek. Hned od počátku druhého poločasu si Benátečtí udržovali mírnou herní převahu, které ale chybělo gólové vyjádření. Nepříliš daleko k němu měl Hošťálek po hlavičkovém pokusu Hakla, domácí stoper ale v pokutovém území míč netrefil. Na druhé straně pálil vysoko nad bránu Stehno. Podobně zakončoval též Munzar po Skuhravého dlouhém autu, který musel brankář Přibyl vyboxovat. V 57. minutě vybojovali Benátečtí další z četných rohových kopů. Maříkův centr dopadl přesně na hlavu naskakujícího Františka Hakla, který dostal míč přesně k levé tyči - 1:2. Hakl se tak projevil jako specialista na Nymburk, když obě své branky v této sezóně vstřelil právě tomuto soupeři.

 

Další branku mohl po Bočkově centru přidat skluzující Kocourek, kterého ale míč jen tak olízl a skončil vedle tyče. Domácí odpověděli velmi nepřesnou střelou střídajícího Novotného. V 76. minutě protáhla Haklova střela brankáře Přibyla, který musel velmi dobrým zákrokem míč vyrazit. Mrzet to ale hosty příliš nemuselo. Po Skuhravého centru z pravé strany totiž Hakl vrátil míč před bránu, tam nejvýše vystoupal Jan Boček a potřetí překonal nymburského brankáře – 1:3. Spolu s gólem tak mohl oslavit čerstvé narození svého prvorozeného syna. Závěr utkání se tak spíše jen dohrával. Po dalším vysunutí od Hakla mohl směřovat sám na Přibyla Boček, kterému byl ale odmáván a posléze i odpískán ofsajd. O chvíli později Hakl zakončoval, jeho skákavý pokus ale Přibyl udržel. Na druhé straně po odražené střele vysoko přestřelil Chlapec. V úplném závěru ještě mířil těsně vedle hostující Knobloch, poté již mohli benátečtí fotbalisté slavit druhou za sebou jdoucí výhru z venkovního pažitu.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Jiří Kabyl (trenér, pro kopanabenatky.cz): Na našem hřišti to byl boj. Hosté v tom boji byli lepší, protože dokázali vstřelit branky. Mrzí mě první dva inkasované góly. Ten první byla střela z dálky, kdy jsme na odraženém míči neměli pokrytého hráče, který to trefil. Druhá branka mě mrzí o to víc, že to bylo při standardní situaci. Pak ještě kňouráme, že nás někdo držel...V tomhle jsme děti. Někdo nás držel, přestaneme hrát a dostaneme z toho gól.

SK Benátky nad Jizerou
Jan Buryán (trenér, pro kopanabenatky.cz): Všichni jsme spokojení se třemi body a i s výsledkem. Minulý týden se nám nepodařilo dohrát až do konce slibně se rozvíjející zápas, nyní jsme si ale dokázali, že podobné utkání umíme vyhrát. Toto mužstvo má totiž velmi dobrý charakter. Utkání v Nymburce bylo těžké, navíc na velmi těžkém terénu. Souhlasím s ostatními trenéry, kteří označují nymburské hřiště jako hrozné. Na tomto trávníku je to prakticky jen boj. Utkání jsme zvládli, ale neřekl bych, že jsme hráli dobře po celou dobu zápasu. Spokojený jsem zejména se druhým poločasem. Nyní se už musíme soustředit na další utkání. Jdeme zápas od zápasu. Chceme si splnit náš cíl.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
R. Přibyl [-] - M. Houžvička [-] , I. Baratynskyy [-] , L. Nepovím [-] (90. M. Kučaba [-] ) , F. Franc [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] (66. R. Novotný [-] ) , F. Stehno [-] (66. M. Hlatshwayo [-] ) , M. Bodlák [-] , J. Hájek [-] , M. Telnar [-]

SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - M. Hošťálek [-] , S. Mařík [-] (73. J. Knobloch [-] ) , J. Sudek [-] , J. Boček [-] (83. B. Tvrzník [-] ) , T. Bulíř [-] (46. J. Kocourek [-] ) , S. Munzar [-] (88. D. Farkaš [-] ) , V. Šimeček [-] , D. Skuhravý [-] , M. Horák [-] , F. Hakl [-] (90. J. Zorkler [-] )

Hráči zápasu: L. Nepovím - V. Šimeček .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Váňa Josef - HÁDEK Jaroslav, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Skuhravý
Tip experta: výhra hostů

My musíme odčinit domácí porážku v minulém kole a zvítězit. Víme, že nás na půdě Nymburka nečeká nic lehkého. Jsme odhodlaní, dáme do toho vše a přivezeme domů 3 body.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: remíza