Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:30

22.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jarní lídr zastaven, Litoměřicko si smlslo na Benešovu


21

"Čtyři kola jaro nedělají," hodnotil po zápase benešovský neúspěch trenér Veselý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanuš otevřel skóre

Domácí šli do vedení ve 35. minutě, po odvráceném rohovém kopu se míč vrátil zpět k jeho exekutorovi a Marek Hanuš překvapil Tetoura v brance hostí a s pomocí tyče rozvlnil přízemní střelou síť jeho branky poprvé. Ráz utkání tím byl dán.

Litoměřicko zářilo jako už dlouho ne

Do druhé půle vstoupili Benešovští aktivně s jasným plánem o brzké vyrovnání, hřmělo však na druhé straně. V 62. minutě rozehrál Marek Hanuš v prostředku hřiště rychle trestný kop po lajně k Jakubu Trýznovi, na jeho centr do vápna hostující gólman nedoskočil, bránícího Haitla předskočil Lukáš Maršálek a vedení bylo dvougólové.

 

Po šesti minutách na trávníku začal úřadovat střídající Štěpán Kacafírek, nejprve v hloubi vlastní poloviny hřiště pomohl vybojovat míč a založit rychlý protiútok, který po levé straně táhl rychlonohý Radek Dvořák. Jeho centr na malé vápno nabíhajícího Kacafírka minul, razantní Trýznův pokus Tetour ještě bravurně vyrazil, ovšem jen na kopačky Petra Výborného, který vyzval Kacafírka  číhajícího před brankou v 70. minutě k prvnímu zářezu na pažbu po návratu.

 

Situaci na chvilku zdramatizovaly liché dohady o domnělém ofsajdu, napodruhé propuknutá radost ze vstřeleného gólu byla už definitivní. Ne však poslední, ale nejprve po litoměřické neproměněné šanci a rychlém brejku se v 78. minutě dostalo více prostoru jedné ze zimních posil Benešova Engelmannovi, který za přispění tyčky ušpinil Plachému čisté konto.

 

Samozřejmě vstřelená branka vlila do žil hráčů celku ze středních Čech okysličenou krev a projevovali zjevnou vůli něco se zápasem ještě udělat. Veškeré jejich snahy však utnul pět minut před koncem opět Štěpán Kacafírek.  Obranný odkop Trýzny měl v merku již od půle hřiště, proklestil si cestu mezi dvěma obránci, prodral se do vápna k zakončení a tvrdou střelou po zemi nedal strážci Benešovské svatyně nejmenší šanci a vrátil na naši stranu třígólový náskok.

 

V samotném závěru ještě fotbalovým estétům pohladil duši kapitán domácího týmu Jakub Šimkovský, takřka do rohu pokutového území si naběhl na načasovanou přihrávku od Trýzny. Střela z jeho kopačky, aspirující minimálně na gól kola, proletěla trestným územím a zastavila se až v šibenici s pomyslným vzkazem o konci jakýchkoliv benešovských nadějí.

 

ZDROJ: fklitomericko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Jaroslav Veselý (trenér): "Jsou to pro nás strašně důležité body. Soupeře předcházela šňůra výher, tři z jeho čtyř zápasů jsem měl možnost vidět, hrál kvalitně. Měli jsme tak respekt, ale my podali týmový výkon, nebyl tam nikdo, koho bych nemohl vyzdvihnout. Byli jsme jednolitý tým včetně lavičky. Nesmíme ale lítat v oblacích, musíme dále makat, tohle mužstvo si třetí ligu zaslouží."

SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Čtyři kola jaro nedělají a to páté nás dostalo rychle zpátky na zem. Tady jsme viděli, jakým způsobem se bojuje o vítězství. Nedali jsme tomu vše, málo jsme běhal, prohrávali souboje a zaslouženě jsme prohráli. První dvě branky padají na vrub brankáře, ale i tak jsme mohli utkání zvládnout daleko lépe. Nadšení domácích do hry bylo jednoznačně vyšší než naše. Soupeř tvrdostí využil toho, že máme techničtější mužstvo a do 30. minuty jsme museli dvakrát střídat."



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Výborný [-] (86. D. Zdržálek [-] ) , N. Husenský [-] (81. F. Frank [-] ) , D. Surmaj [-] (64. Š. Kacafírek [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Valenta [-] (90. A. Zbudil [-] ) , D. Šustr [-] , J. Trýzna [-] , R. Dvořák [-] (90. N. Luong [-] ) , L. Maršálek [-] , J. Šimkovský [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , P. Haitl [-] (63. Z. Vrňák [-] ) , D. Laňka [-] - M. Rataj [-] (24. P. Ježdík [-] ) , O. Brejcha [-] , M. Hurka [-] (35. D. Kozel [-] ) , V. Engelmann [-] , P. Čapek [-] , J. Neuberg [-] - . Essomba [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zadinová Olga - MATOUŠEK Lukáš, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Skuhravý
Tip experta: výhra hostů

Benešov je na jaře na vítězné vlně, svoji formu potvrdí i v tomto kole a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů