1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 15:00

21.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Benešov potvrdil formu a tři body vybojoval i s Převýšovem!


Branky


0

Benešov v zimě nezahálel a na jaro se evidentně připravil bezchybně. Třetí zápas - třetí výhra! O domácí výhře rozhodl Čapek a díky spolupráci s benešovským fotografem Stanislavem Peškem vám ze zápasu můžeme nabídnout fotografie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čapek otevřel skóre

Benešov věděl, že v případě výhry se na převýšovského soupeře v tabulce dotáhne. O motivaci tak měl postaráno. Převýšov ale proti Benešovu celkem umí, před pátečním zápasem ho porazil ve čtyřech z pěti posledních pokusů... Skóre se měnilo poměrně záhy, když se prosadil v 11. minutě Pavel Čapek. Domácí v úvodu zápasu soupeře zatlačili do defenzivy, jenže z tlaku už žádnou další trefu nepřidali. Po půlhodině se hra začala vyrovnávat. Navíc se domácím po pádu ze souboje u postranní lajny zranil pilíř středové řady Ježdík, který odstoupil ze hry s podezřením na zlomeninu klíčové kosti. Hosté střídali už v prvním poločase, Doležala nahradil Zezula.

Boj už branky nepřinesl

Druhý poločas nabídl velký boj a nervózní souboj, domácí ale pozorně bránili a Tetour měl dlouho minimálně práce, převýšovské střely k němu nedoletěly. Domácí Essomba sice rozvlnil síť, ale jeho branka uznána nebyla. Hosté se opět mohli spolehnout na kvalitně zahrávané standardky a výborné hlavičkáře, ale tentokrát soupeře nepokořili. I když k tomu nebylo daleko - Sedláček po jedné standardní situaci hlavičkoval do tyče. Převýšov se v závěru dral za srovnáním, jenomže neuspěl ani Bastin, ani Špidlen, který si vylámal zuby na Tetourovi. Benešov tak výhru uhájil a srovnal se s Převýšovem na 27 bodech.

VIDEO



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Bereme tři body, takže všechno v pořádku. Třicet minut jsme byli jasně lepším týmem, měli jsme převahu vyjádřit alespoň dvěma góly, pak by se nám v zápase dýchalo lépe. Bohužel jsme v průběhu zápasu přišli o zraněné hráče, ve středu pole nám ve druhé půli chyběl Ježdík, kde jsme ztráceli lehké balóny. U Ježdíka to vypadá na zlomenou klíční kost. Musíme si přiznat, že závěr zápasu byl nervózní. A asi zbytečně, kdybychom drželi balón na zemi a nepouštěli se se soupeřem do osobních soubojů a nakopávání, tak jsme to v pohodě uhráli. Takhle to bylo zbytečně hektické."




Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , J. Neuberg [-] , P. Ježdík [-] (46. M. Hurka [-] ) - V. Engelmann [-] (89. Z. Vrňák [-] ) , P. Haitl [-] , P. Čapek [-] , M. Rataj [-] (79. D. Kozel [-] ) , D. Laňka [-] , O. Brejcha [-] - . Essomba [-]

SK Převýšov
R. Petr [-] - P. Veselka [-] (80. P. Novák [-] ) , J. Jarkovský [-] (59. J. Špidlen [-] ) , J. Černý [-] , L. Vyšehrad [-] - T. Sedláček [-] , T. Hynek [-] , R. Doležal [-] (36. M. Zezula [-] ) , J. Věchet [-] (50. D. Živný [-] ) , T. Labík [-] - T. Bastin [-]

ŽK: 85. D. Laňka , 88. . Essomba - 13. P. Veselka , 53. T. Bastin , 65. L. Vyšehrad , 76. T. Sedláček .
Počet diváků: 248. Rozhodčí: Kvaček Jan - DUJSÍK Jiří, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.