2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 16:30

21.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany udolaly ústeckou Jiskru po penaltách


Branky


0

Obě branky zápasu padly již v první půli, na gól domácího Veselého zareagoval Smejkal. Pak už gólmani neinkasovali a šlo se do penalt...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselý napravil Chukwumovo zaváhání

Vzájemný souboj nováčků, kteří zatím úspěšně usilují o setrvání v ČFL, přinesl zajímavý fotbal s dramatickou koncovkou. V hlavní roli tohoto utkání byli gólmani. Ústecký Krátký dokázal v průběhu zápasu chytit dvě penalty, jeho protějšek Lipš vymazal tři vyložené šance hostů a dařilo se mu v rozstřelu. V sestavě Jiskry stále chybí zraněný Nikodem, omluven byl navíc také Nágl. Na kraj zálohy se postavil Habrman, do středu se posunul Pazdera a takto doplněný tým začal za silného větru v zádech výborně.

 

Už v 9. min. postupoval po krásné přihrávce Vaňouse sám na branku Habrman, ale ztroskotal na Lipšovi. Ve 14. min. si domácí gólman poradil s tvrdou ránou Vaňouse z vápna. Vzápětí však na druhé straně nečekaně vypálil Slanička a tento pokus orazítkoval tyč. V 18. min. odkopl míč z vlastní půle Coufal přesně do běhu na Smejkala, jenž sám před brankou napodobil Habrmana a nechal vyniknout gólmana.

 

Ve 27. min. ale po centru z levé strany Langer ve vápně postrčil Veselého a rozhodčí nařídil penaltu. Chukwumův pokus sice skvěle vyrazil Krátký, u odraženého míč byl ale nejdřív Veselý, což znamenalo pohromu pro hosty – 1:0. Po tomto úspěchu narostla domácím křídla, které jim v 42. min. přistřihl Smejkal, jenž po nádherném pasu Vaňouse zakončil samostatný nájezd přesnou střelou – 1:1.

Penalta v hrací době nerozhodla, to až rozstřel

Po přestávce vál silný vítr do zad domácím, kteří si v této fázi hry dle hostů nemohli vynachválit výkon rozhodčího Matouška. V 58. min. se po krásné individuální akci a přihrávce Pazdery ocitl sám před gólmanem ještě Souček, ale třetí vyložená šance Jiskry skončila dalším skvělým zákrokem Lipše. Pak už měly nebezpečnější akce Brozany. Centry z obou stran však končily většinou na hlavě výtečně hrajících stoperů, bratrů Chlebounů.

 

Další důležitá situace nastala v 63. min., kdy smolař zápasu Langer uklouzl ve vápně. Přes jeho tělo se překulil míč a na pokyn asistenta se pískala další penalta, tentokrát za ruku. Krátký však znovu čaroval a střelu France vytáhl na roh. V 80. min. ještě ústecký gólman skvěle vyrazil těžkou ránu Jelínka a zápas dospěl do penalt.

 

Tam možná mohli mít trochu navrch hosté, ale šanci nevyužili. Kukla a Souček se nemýlili, ale po neúspěchu Coufala a J.Chlebouna rozhodl ve čtvrté sérii Jelínek.

 

Autor: Jan Skácel (redakčně upraveno)



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel: "Po akci Součka ve druhé půli už rozhodčí nedovolili Jiskře prakticky nic! Každý možný dotek s míčem se pískal jako faul, opačně ne, není proto divu, že se Brozany dostaly do drtivého tlaku. Bod navíc by podle průběhu možná více slušel Jiskře, ale v rozstřelu byli domácí lepší. Uspokojivý výsledek i velmi dobrý výkon musí svěřenci trenéra Chudého potvrdit v příštím utkání na domácí půdě proti soupeři, kterému se na jaře daří. V sobotu 7. 4. od 16.30 hod. začíná zápas proti FK Králův Dvůr."



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , T. Bubeníček [-] , J. Franc [-] - T. Jelínek [-] , L. Veselý [-] , L. Vopat [-] , I. Šollar [-] (67. M. Mešič [-] ) , R. Slanička [-] - C. Chukwuma [-] , J. Benda [-] -

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Habrman [-] (71. O. Skalický [-] ) , V. Pazdera [-] (90. T. Pinkava [-] ) , J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (75. M. Kukla [-] ) , Z. Vaňous [-] (88. M. Krátký [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 49. J. Franc - 55. L. Smejkal , 77. P. Langer .
Hráči zápasu: P. Lipš - J. Krátký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HÁDEK Jaroslav, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.