4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

21.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížové výměna trenéra nepomohla. Dobrovice si připsala pohodlné tři body


Branky


35. D. Miškovský (p.) , 49. T. Osvald , 69. J. Schubert , 79. P. Bernát
0

Jihočechy už v dalším průběhu sezóny nepovede Aleš Jindra, ale staronový kouč Zdeněk Staroba, hrajícím asistentem byl jmenován Petr Janda. Jenomže v Dobrovici změna k bodům nevedla. Domácí hráli od 33. minuty v početní výhodě, z penalty je navíc před poločasem dostal do vedení kapitán Miškovský. Druhá půle pak už měla jednoznačný průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán při penaltě nezaváhal

Cesty kouče Aleše Jindry a Čížové se po nepovedeném vstupu do jara rozešly. Dobrovice si pro předposlední celek tabulky přichystala rychlé přivítání, Bernát našel před bránou Osvalda, který ale minul tři tyče. O pět minut znovu Osvald zkoušel štěstí a Kratochvíl už musel zasahovat. Hosté měli tutovku ve 27. minutě, když se Nečas dostal za záda beků soupeře, jenomže obstřel Bartoše mu nevyšel, míč minul bránu. Ve 32. minutě zase utekl domácí Volf a byla z toho pohroma pro Čížovou. Volfa totiž před zakončením do prázdné brány stáhl na zem gólman Kratochvíl. Penalta, červená karta. A Miškovský si věděl rady - 1:0, náhradní brankář Čížové Přibyl neměl nárok.

Jasný průběh druhé půle

Domácí brzy dosáhli na uklidňující druhý gól. Miškovský nákop sklepl hlavou pro Osvalda, který v náběhu uspěl a prostřelil brankáře. Pak už přestali hosté věřit v úspěch a domácí opanovali hru. A dočkali se ještě dvou gólů. V 69. minutě Schubert využil práce Osvalda, jehož zakončení ještě úspěch neslavilo, ale vyražený míč Bernát vrátil právě uzdravenému Schubertovi a ten už měl jednoduchý úkol - 3:0. O pár sekund později Přibyl vyrazil Přibyl ránu Bernáta, Fotr při následné hlavičce neuspěl. V 79. minutě se Bernát dočkal trefy, když nádherně zakroutil míč do sítě z přímého kopu - 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Situace z 33. minuty zápas hodně ovlivnila, když hostující gólman fauloval, byl vyloučen a ještě jsme proměnili pokutový kop. Myslel jsem, že podobné dvojí trestání už je zrušeno, ale evidentně není. Hrozně pršelo, první půle byla nervóznější, soupeř měl jednu šanci, když šli sami na bránu po našem propadnutí v defenzivě. Důležitý tak byl druhý gól, po kterém jsme hru ovládli a utkání v klidu dohráli. Hráčem zápasu volím Davida Miškovského, proměnil penaltu, vymyslel druhý gól a na hrotu pracoval dobře."




Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Miškovský [-] (66. J. Schubert [-] ) , T. Osvald [-] (80. D. Kostka [-] ) , P. Bernát [-] (83. D. Pelyak [-] ) , O. Soběslav [-] , R. Žaloudek [-] (76. J. Krystan [-] ) , M. Volf [-] (59. A. Fotr [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Sedláček [-] , M. Routek [-] , J. Novák [-]

TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - D. Tomášek [-] , R. Zahrádka [-] , F. Vacovský [-] , D. Pedro [-] - P. Janda [-] (77. T. Janoch [-] ) , L. Dvořák [-] (74. L. Mudra [-] ) , L. Bálek [-] (34. D. Přibyl [-] ) , B. Havel [-] (83. M. Rozhoň [-] ) - M. Jirouš [-] , R. Nečas [-] (74. P. Vávra [-] )

ŽK: 45. R. Žaloudek , 45. P. Tvaroha , 52. M. Sedláček . ČK: 33. P. Kratochvíl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.