1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 17:00

19.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy umlčely ofenzivu lídra a berou cenné dva body


Branky


3

Luděk Frydrych a spol. se můžou radovat, Chrudimi připravili čtvrtou prohru v sezóně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V dohrávce 19. kola ČFL se proti sobě postavila mužstva SK Zápy a MFK Chrudim. Chrudimští začali útočně a zatlačili domácí do defenzivy. Hrál se bojovný fotbal, z čehož pramenilo mnoho soubojů. Díky nim se kopala řada standardních situací. Hosté zaměstnávali obranu domácích častěji a dvakrát dokonce překonali domácího brankáře Frydrycha, za kterého na poslední chvíli zaskakovali obránci a z branky na poslední chvíli odkopávali míč do bezpečí. Poločas tak skončil bez branek, i když blíže ke vstřelení gólu byli Chrudimští.

 

 

Frydrych byl oporou

Druhý poločas začali znovu tlakem Chrudimští a vytvořili si několik příležitostí. Ani Mastík, ani Vodrážka a Vašulín však nenašli recept na domácího brankáře. Domácí své příležitosti nedokázali také zužitkovat a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou, se kterou byli spokojenější spíše domácí fotbalisté.

 

Penaltový rozstřel o druhý bod zvládli lépe domácí, kteří zvítězili v poměru 4:2. V souboji týmů ze samého vršku tabulky se tak body dělily.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - M. Macek [-] (65. D. Zoubek [-] ) , K. Piták [-] (75. J. Duben [-] ) , P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , T. Jablonský [-] , M. Pávek [-] , P. Růžek [-] , V. Hron [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - D. Vavrouš [-] , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] (91. P. Tlapák [-] ) , T. Dostálek [-] (67. L. Kopecký [-] ) , O. Kesner [-] (90. S. Langr [-] ) , P. Rybička [-] , P. Drahoš [-] , D. Vašulín [-] , M. Ptáček [-] , L. Mastík [-]

ŽK: 63. V. Svoboda , 84. J. Duben - 62. T. Dostálek , 72. D. Vašulín , 80. L. Mastík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Zadinová Olga - MATOUŠEK Lukáš, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů