3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2018 17:00

19.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středeční dohrávka dopadla dle očekávání, Vltavín si poradil s posledním Nymburkem


Branky


3

Zdánlivě lehký zápas čekal na Vltavín, který hostil v dohrávce 19. kola Nymburk. Hosté, kteří měli před zápasem na svém kontě pouhých devět bodů, neměli být pro druhý tým tabulky těžkým soupeřem. Nerozhodný stav však vydržel přes čtyřicet minut, než se trefil Pejša. Ve druhém poločase přidali domácí další dvě trefy, dovedli zápas do vítězného konce a pojistili si druhé místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pejšův gól odměnou za jeho aktivitu

Vltavín je na domácí půdě těžko překonatelný, což potvrdil i v zápase s Nymburkem. Po několika neúspěšných akcích mohl udeřit v 18. minutě, když si Pejša obhodil protihráče a místo zakončení ještě přihrával neobsazenému Šípkovi, který měl skvělou příležitost ke skórování, ale mířil pouze doprostřed a gólman Přibyl stihl balon vyrazit. Druhou tutovou šanci si domácí vytvořili ve 32. minutě, když Uvíra našel obloučkem Šípka, ten hledal přesným centrem hlavu Pejši, ale domácí útočník minul.

 

Třetí gólovou akci Vltavín nevyužil ve 39. minutě, když se dostal k odraženému balonu Hovorka a překonal i gólmana, jenže balon ještě stihl jeden z hráčů na brankové čáře vykopnout. Pár okamžiků poté už Nymburk inkasoval, když se Pejša, jeden z nejaktivnějších domácích hráčů, uvolnil na pravé straně a Přibyl byl bez šance – 1:0. Těsné vedení svěřenci trenéra Frýdka udrželi a šli do kabin o něco spokojenější.

 

Klíčovým okamžikem byla zřejmě nevyužitá šance Daňka

Trest za nevyužité šance z prvního poločasu mohl přijít po pěti minutách toho druhého, když se ujal míče Daněk, prošel neohroženě po levé straně a dokázal překonat i Koblence, bohužel pro hosty mířil těsně mimo. Velmi důležitou pojistku pak v 65. minutě přidal Pozníček, pohledná kombinace domácích vedla k přízemnímu centru Císařovského, na který si naběhl prvně jmenovaný Pozníček a při zakončení se nemýlil – 2:0.

 

Deset minut poté mohl padnout definitivní direkt, ovšem Maioneho naskytnutá šance překvapila a trefil pouze gólmana. V závěru, už za zřetelně rozhodnutého stavu si připsal trefu i Hovorka, který se dočkal odměny za celozápasovou aktivitu, když si našel odražený balon, naznačil střelu, čímž vyřadil celou obranu, a nedal gólmanovi šanci – 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Připadalo mi to jak přátelský zápas. Zdálo se mi, že jsme to trochu podcenili, kdyby tu byl zkušenější soupeř, tak by nás potrestal. Nymburk vůbec nehrál špatně, kombinoval, vytvořil si i pár šancí, kdyby jeho hráči byli zkušenější, měli bychom potíže. Jsem tak rád za povinné tři body, ale nejlepšího hráče z tohoto zápasu nemám koho vybrat."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (46. F. Císařovský [-] ) , C. Maione [-] , D. Pozníček [-] (66. R. Macháč [-] ) , O. Šípek [-] , T. Rada [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (77. V. Kostka [-] ) , M. Hovorka [-] , B. Abena [-] (85. M. Schindler [-] ) , V. Valíček [-] (70. L. Láncz [-] )

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
R. Přibyl [-] - R. Novotný [-] (62. R. Artemuk [-] ) , M. Houžvička [-] , I. Baratynskyy [-] (32. M. Hlatshwayo [-] ) , M. Telnar [-] (78. M. Kučaba [-] ) , F. Franc [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] , J. Hájek [-] , L. Nepovím [-] (78. T. Petr [-] )

ŽK: 71. F. Císařovský , 81. T. Rada - 28. M. Houžvička , 61. T. Chlapec .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - CIHLÁŘ František, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích