M. Jirouš 43. (p.)
1:2
(1:1)
7. P. Čapek
49. D. Laňka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2018 16:30

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov válí! V dohrávce ukořistil už čtvrtou jarní výhru


Branky


43. M. Jirouš (p.) - 7. P. Čapek , 49. D. Laňka (p.)
0

Čížová se z letargie neprobrala ani ve druhém zápase na domácím hřišti. Její jedinou branku dal z penalty Jirouš. I Benešov vstřelil jednu branku z pokutového kopu, a to rovnou tu rozhodující.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání do šatny

Celky nastupovaly do utkání v naprosto rozdílném rozpoložení. Zatímco Čížová na jaře třikrát padla (celkově už šestkrát za sebou) a stihla už i vystřídat trenéra, Benešovští dávají zapomenout na výsledkově nepovedený podzim. Čtyři zápasy a dvanáct bodů - to je jedinečná bilance. Ale popořadě. 

 

Hosté začali náporem a už ve druhé minutě zahrozil Brejcha, jenomže proti Přibylovi ani nadvakrát neuspěl. Z druhé šance už Benešov udeřil. Po standardce si počíhal na odražený míč Čapek, opřel se do nádherné rány a mohl se nechat objímat - 0:1. Na malém hřišti se hrálo nadoraz, s mnoha kontakty a také nedovolenými zákroky. Pro kombinace mnoho prostoru nezbývalo, na zajímavé situace stejně tak. Tetour si poprvé sáhl na míč až ve 22. minutě. A ve 28. minutě musel krotit tečovaný Jiroušův přímák. Na druhé straně zkoušel z přímého kopu štěstí Laňka a minul jen o vlásek. Ve 38. minutě po Jiroušově průniku se ještě penalta k nevoli domácích nepískala. Jenomže pár vteřin na to už desítka byla na světě. Čížovský kapitán Jirouš se nemýlil a srovnal na 1:1. Laňka následně svou střelou minul a šlo se do šaten.

Laňka penaltu využil

Hosté si vzali vedení zpět už ve 49. minutě. I oni se totiž dočkali penalty a Laňka Přibyla překonal s velkou jistotou. Benešov byl nebezpečnějším celkem, ve druhé půli nepouštěl Čížovou do zakončení a sám přidal na důrazu. Tetour se proti žádné gólovce vyznamenat nemusel a protože Přibyla v závěru Laňka chytrou palbou nepřekonal, odvezli si hosté hubené vítězství.



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Šlo o hodně specifický. Terén v Čížové a malé hřiště nám nesedělo. Fotbal trpěl. Ale bylo to oboustranné. Čížová chtěla hrát jednoduše, na dlouhé auty, rohy a tak dále. My se s tím těžko srovnávali, o poločase jsme se museli trochu probudit a chodit více do soubojů. Přesto si myslím, že naše výhra je zasloužená. Škoda jen, že jsme nedali balón více na zem, neuklidnili se, bylo tam více fází, kdy jsme měli změnit tempo hry, přidržet míč a nechat soupeře běhat, na druhou stranu terén toto dost znemožňoval. Jsem rád za výhru, třebaže takové zápasy bolí, jde o cenné body."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
D. Přibyl [-] - R. Zahrádka [-] (51. T. Janoch [-] ) , D. Pedro [-] , F. Vacovský [-] - R. Nečas [-] , L. Dvořák [-] (81. M. Rozhoň [-] ) , P. Janda [-] , L. Bálek [-] (73. P. Vávra [-] ) , M. Held [-] - M. Jirouš [-] , M. Polodna [-] -

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Zákostelský [-] , P. Haitl [-] , D. Laňka [-] - M. Rataj [-] (79. M. Hurka [-] ) , J. Neuberg [-] , D. Kozel [-] (83. Z. Vrňák [-] ) , O. Brejcha [-] , V. Engelmann [-] (88. J. Laštovka [-] ) , P. Čapek [-] - . Essomba [-]

ŽK: 75. P. Vávra .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Tryzna Lukáš - VOJTĚCH Lukáš, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.