0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrudim vyslala v Ústí jasný vzkaz - i na jaře se chystáme vyhrávat!


Branky


5. J. Chleboun (vl.) , 30. P. Rybička , 72. P. Rybička
0

Ústí doma umí, ale suverénní lídr z Chrudimi byl na umělce tentokrát nad jeho síly. Dvěma góly se uvedl navrátilec do východočeského celku Petr Rybička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novicové v sestavách byli vidět - postarali se o obě branky

První jarní kolo zajížděli Chrudimští na umělou trávu do Ústí nad Orlicí k utkání s místní Jiskrou. V utkání, které již mělo ostrý start a hrálo se již zase o body, lépe začali svěřenci trenéra Pavla Jirouska. V 5. minutě po rohovém kopu Kesnera došlo ke zmatku v domácí defenzivě a zimní posila Ústí J. Chleboun si nešťastně srazil míč do vlastní branky 0:1.

 

 Tento moment určil ráz dalších minut, hosté se uklidnili, dobře kombinovali, ale nezměrná bojovnost a nasazení domácích je do větších příležitostí nepouštěla. Hosté se dále vydávali na zteče domácí branky a snažili se o další navýšení skóre. Domácí odolávali, ale směrem dopředu je chrudimská obrana nepouštěla a nedovolovala jim ohrožení Mrázkovy branky.

 

Ve 30. minutě po krásné akci a centru Kesnera se hlavou trefil kanonýr Rybička a zvýšil na poločasových 0:2. Rybička se vrátil do Chrudimi po působení v Pardubicích. Do přestávky se už nic podstatného na hřišti neodehrálo. 

Domácí se neprosadili

Druhý poločas domácí přidali, ale Chrudimští fungovali bezchybně. Do druhého poločasu vstoupili svěřenci trenéra Chudého velmi aktivně s cílem zápas zdramatizovat, vytvořili si mírnou územní převahu, hosté však nevynechali žádnou příležitost k protiútokům. Velmi nadějně z pohledu Jiskry vyzněl v 62. min. únik Nikodema, jenž nahrál za obranu Náglovi, toho však dokázala obrana hostů za cenu faulu Drahoše zastavit těsně na hranici velké vápna. Následný přímý kop Vaňouse však kýžený kontaktní gól nepřinesl, skončil těsně nad brankou. 

 

 

V 72. minutě chrudimští znovu pootočili skórem utkání, když Rybička přehrál na polovině domácích J. Chlebouna, postupoval sám na branku a své sólo zakončil přesnou střelou mezi nohy gólmana přidal svůj druhý gól - 0:3. Za stavu 0:3 si hosté již vedení hlídali a ještě si vytvořili příležitost ke střele, kterou však domácí brankář Krátký kryl. Chrudimští tak v prvním jarním kole dokráčeli k výhře 0:3 a potvrdili tak papírovou roli favorita.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz + Jan Skácel

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (spolupracovník redakce): "Úvodní zápas jarní sezony se před velmi slušnou návštěvou musel odehrát na UMT a dopadl podle očekávání. Zázrak se nekonal, hosté potvrdili své suverénní postavení v soutěži a zaslouženě vyhráli, i když konečná výše skóre celkovému průběhu utkání asi neodpovídá. Fotbalisté Jiskry určitě nezklamali, soupeř byl však nad jejich síly, ani v příštím kole to ovšem nebude lehké. V neděli 18. 3. od 14.00 hod. nastoupí náš tým na hřišti loňského vítěze ČFL Viktorie Jirny."




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] , L. Smejkal [-] (80. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] , A. Nágl [-] , J. Nikodem [-] (70. V. Habrman [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , M. Coufal [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] (86. J. Stránský [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (76. M. Ptáček [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (88. A. Zavřel [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Rybička [-] (82. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , D. Vodrážka [-]

ŽK: 75. J. Chleboun - 62. P. Drahoš .
Hráči zápasu: O. Kesner , P. Rybička .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - KLUPÁK Petr, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.