6:1
(2:1)
34. P. Bednář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov se rozloučil s divizí ve velkém stylu! Do sítě Petřína nasázel doma hned šest branek


Branky


18. M. Smetana , 41. J. Zajíc (p.) , 58. A. Kasík , 61. M. Smetana , 63. A. Kasík , 68. P. Sedlic - 34. P. Bednář (p.)
22

Jankov si byl před posledním zápasem v divizi vědom sestupu, přesto jeho fotbalisté nastoupili do utkání s velkou touhou po vítězství a chtíčem, rozloučit se důstojně, což se jim proti Petřínu Plzeň více než podařilo. Jankovští do sítě hostů nastříleli šest branek a zvítězili 6:1. Hvězdami Kasík a Smetana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól domácího Smetany z osmnácté minuty sice po půlhodině hry dokázal odpovědět Bednář, který úspěšně proměnil penaltu, jenže krátce před přestávkou vrátil Jankovu ztracené vedení Zajíc, což se nakonec ukázalo jako rozhodující moment zápasu, který přinesla penalta.

 

Po přestávce hřiště zcela ovládli fotbalisté Jankova a do sítě Plzně nasázeli čtyři branky, o které se postupně postarali Kasík, svými druhými góly v zápase Smetana a Kasík a Sedlic, který upravil konečné skóre na 6:1. Domácí odehráli poslední zápas ve velkém stylu a vyhráli.

 

Po zápase přišel na řadu velice dojemný a důležitý okamžik, když se s týmem rozloučil Jaroslav Návara, který byl členem realizačního týmu přes dvě dekády a pro klub odvedl spoustu práce, čímž si získal srdce širokého okolí. Samotní hráči mu poté přinesli jako poděkování dárek.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
SK Jankov: „ Jaroslav Návara byl členem realizačního týmu SK Jankov dlouhých dvaadvacet let! Dnes proti Petřínu Plzeň to byl jeho poslední zápas. Od příští sezóny budeme Jardu vídat už jen v pozici diváka. Jaroušek udělal pro klub mnoho a mnoho výborné práce, každý ho má rád. Za odvedené služby před utkáním převzal poděkování a dary od šéfa klubu Václava Maxy a Davida Maršána, po skončení duelu přispěchali s darem samotní hráči (předával Vojtěch Bürger).“




Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - J. Honner [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] , L. Fajtl [-] - V. Bürger [-] (80. M. Prediger [-] ) , D. Maršán [-] (74. M. Rytíř [-] ) , F. Lošek [-] , M. Smetana [-] (65. R. Mužík [-] ) , P. Sedlic [-] - A. Kasík [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Papáček [-] , M. Nademlejnský [-] , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] , P. Škarda [-] , M. Trojovský [-] , M. Vohrna [-] , P. Bendl [-] (61. J. Peterka [-] ) , J. Šulc [-] (61. M. Hejnal [-] ) , J. Motl [-]

ŽK: 34. J. Honner , 39. V. Bürger - 54. J. Šulc .
Hráči zápasu: M. Smetana , A. Kasík .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: Starý Dominik - GUNITŠ Patrik, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zápas o čest. Ani jeden tým nesbíral na jaře body, i když k nim v některých zápasech neměli daleko. Zkusím remízu, na penalty dožene k výhře Jankova fantastický kotel domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích