P. Haas 54.
L. Brotánek 72. (p.)
T. Senft 85.
3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 18:00

30.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Tatranu ukončili sezonu vítězstvím nad Olympií, utkání nabídlo čtyři branky


Branky


54. P. Haas , 72. L. Brotánek (p.) , 85. T. Senft - 77. J. Štěrba
22

Návštěva 334 diváků byla svědkem slavnostního zahájení zápasu. Na hřiště nastoupil s číslem padesát a kapitánskou páskou Jiří Křesina, který 28. června oslaví padesátiny. Zápas se měl hrát od 18.00 hodin, ale vinnou pozdního příjezdu hostů začal o hodinu později, domácí to však nikterak neovlivnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozdní příjezd hostů poznamenal celý první poločas, během něhož byla hra hodně neurovnaná, přesto mohly jít Sedlčany do kabin za stavu 3:0. Domácí ovšem opět neproměňovali šance. Hned v první minutě Kvěch špatně trefil míč, který skončil nad, zatímco ve 13. minutě vychytal Lípu brankář. Ve 28. minutě střílel vedle Soldát.

 

Vzápětí hezkou akci Krůty nezakončil Haas a poté přišla super šance, když Lípa tvrdě vystřelil a brankář vyrazil míč pouze před dobíhajícího Hájka, ten trefil ve vyloženého šance jen ležícího brankáře. Následoval rohový kop, po kterém Vystydovou hlavičku brankář vytěsnil, a krátce před přestávkou si nádherně na kolmou přihrávku Brotánka naběhl Krůta, ale střela šla nad. A když v poslední minutě prvního poločasu střílel Vystyd opět nad, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

 

Začátek druhého poločasu patřil znovu Tatranu, a když se v pokutovém území prosadil Lípa a přihrál pod sebe na Haase, bylo to rázem 1:0 pro Sedlčany. Hráči Tatranu po vstřelení úvodní branky ještě přidali a hostující obrana v čele s brankářem se měla co ohánět. Dvakrát za sebou je vystrašil Dvořák. V 58 minutě neproměnil obrovskou šanci Krůta, který si ji sám vytvořil a brankář s námahou míč vyrazil na jeho kopačku. Místo placírky a dorážky do prázdné branky ale zvolil Krůta razantní střelu, jenž skončila vedle.

 

Po hodině hry o sobě dali vědět fotbalisté Březové, kteří nejprve poslali střelu vysoko nad a hned vzápětí se mohli postarat o vyrovnání, když střelu hostujícího hráče Vančát kontroloval pohledem a míč nakonec skončil na tyči. V 70. minutě si s obranou hostů v pokutovém území pohrál Kvěch a hostům nezbývalo nic jiného, než ho faulovat, a kopala se penalta, kterou suverénně proměnil exekutor Brotánek zvyšující na 2:0.

 

Čtvrthodiny před koncem zahrával rohový kop Dvořák a brankář hostů míč po úspěšném zachycení okamžitě poslal na své útočníky. Sedlčany jako už několikrát v tomto ročníku propadly a hosté šli do přečíslení, které úspěšně zakončili a vrátili se zpět do zápasu. Po snižující brance padla na kopačky domácích nervozita. Hosté byli po jedné akci blízko k vyrovnání, ale obrana včas hrozící nebezpečí odvrátila.

 

Po tomto varování začali hráči Tatranu opět makat na sto procent a byl to opět Pavel Lípa, který zatáhl míč do pokutového území a našel pod sebou Senfta, který bombou na přední tyč uklidnil spoluhráče i diváky a pět minut před koncem zvýšil na konečných 3:1.

 

fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Hráči se rozloučili s diváky dobrým výkonem. Nejlepší hráč na hřišti byl Petr Haas, kterému dobře sekundoval Pavel Lípa. Přejeme všem krásné požití dovolené a v srpnu na shledanou.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] (46. M. Vančát [-] ) - J. Křesina [-] (13. T. Senft [-] ) , D. Krůta [-] , L. Soldát [-] (88. V. Podlipský [-] ) , L. Brotánek [-] , J. Vystyd [-] , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , M. Dvořák [-] (76. V. Lípa [-] )

FK Olympie Březová
T. Martinec [-] - D. Peterka [-] , T. Veselovský [-] , M. Burkyt [-] (85. V. Štrunc [-] ) , V. Neudert [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Šellong [-] , M. Motl [-] (69. M. Slabyhoudek [-] ) , P. Peterka [-] (77. V. Bendík [-] ) , J. Štěrba [-] - D. Vaněček [-]

ŽK: 42. M. Dvořák , 89. J. Vystyd - 18. V. Neudert , 72. T. Martinec .
Hráči zápasu: P. Haas , P. Lípa .
Počet diváků: 334. Rozhodčí: Pekař Eduard - MARTÍNEK Petr, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Sedlčany mají nejvíce remíz v soutěži, tak si tento zápas o remízu říká. Březová je sice silnější doma než venku, ale aspoň bod si odveze. Na penalty Sedlčany, mají s nima větší zkušenosti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích