Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po závěrečné prohře v Dobříši končí Soběslavi v středu tabulky, domácí si zajistili záchranu


Branky


22

Dobříš si během jara zadělala na záchranářské starosti a až do posledního zápasu neměla jistotu záchrany, utkání proti Soběslavi se jí ovšem vydařil a nakonec si divizní příslušnost její fotbalisté zachovali. Domácí rychle vstřelili tři góly a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu parádně a již v páté minutě poslal Dobříš v kličovém zápasu do vedení Pokorný, na jehož gól navíc po deseti minutách navázal Talůžek. Dobříš vedla rychle o dva góly a po necelé půlhodině hry přidala ještě jeden zásluhou Jana Šraina. Poločas 3:0.

 

Ze strany Soběslavi to mohlo po prvním poločase vypadat na debakl, jenže opak byl pravdou. Po pouhých deseti minutách druhého poločasu snížil Vaněk, a když čtrnáct minut před koncem zápasu přidal druhý gól hostů Uličný, Soběslav se dostala na dostřel jedné branky. Konec 3:2.

 

Poslední zápas v dresu středočeského týmu odehráli brankář Hnilička a Mazouch, kteří již před závěrečným zápasem sezóny avizovali, že se se soběslavským dresem rozloučí. Na vině není žádné zranění nebo zdravotní potíže, nýbrž časové a pracovní důvody obou fotbalistů.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „ Vůbec jsme nezachytili začátek a od toho se všechno odvíjelo. Velké problémy nám dělaly dlouhé vhazované auty domácích. Po přestávce jsme se zvedli, dokázali snížit na rozdíl jediného gólu a závěr zdramatizovat,“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - V. Šrain [-] , R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] - P. Junek [-] , P. Masopust [-] , J. Šrain [-] , D. Pokorný [-] (65. M. Krůta [-] ) , R. Procházka [-] - J. Karas [-] (57. O. Matějka [-] ) , Š. Maryška [-] -

FK Spartak Soběslav
J. Hnilička [-] - J. Suchan [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , L. Podráský [-] (46. M. Hromada [-] ) , D. Maršík [-] - P. Janoušek [-] , F. Vaněk [-] , M. Mazouch [-] (46. T. Mazouch [-] ) , P. Nohava [-] - M. Dvořák [-] (73. E. Uličný [-] )

Hráči zápasu: J. Šrain , R. Talůžek , D. Pokorný .
Počet diváků: 385. Rozhodčí: OPOČENSKÝ Vojtěch - HURYCH Jan, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Dobříš v domácím prostředí vyhraje, přeji jim záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích