2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 15:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Svěřenci Michala Lemberky na cestě z Mariánských Lázní slavili, Soběslav zachovala divizní příslušnost


Branky


24

Michal Lemberka je vedoucím týmu Soběslav, která v sobotu odjížděla z Mariánských Lázních velice spokojená a na cestě domů mohly propuknout bujaré oslavy. Fotbalisté Soběslavi po těsné výhře 3:2 zachovali divizní příslušnost a slavili záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soběslav venku nevyhrála dlouhých osm utkání v řadě, 20. května ovšem špatnou sérii na hřištích soupeřů protrhla, když vyhrála v Jankově a nyní na poslední venkovní vítězství navázala v Mariánských Lázních. Utkání se z pohledu hostů vyvíjelo dobře, po necelé půlhodině hry totiž poslal Soběslav do vedení Pavel Nohava. Šest minut na to ovšem bylo vyrovnáno. V dresu domácího celku srovnal krok Lukáš.

 

Inkasovaný gól ovšem Soběslaví nikterak neotřásl a hned po přestávce znovu vedla, když se prakticky ihned po rozehrávce prosadil podruhé v zápase agilní Pavel Nohava. Mariánské Lázně se snažily znovu odpovědět, jenže se jim to dlouho nedařilo a dvacet minut před koncem navíc inkasovali potřetí. Vítězný gól vstřelil Mazouch, který poslal Soběslav do dvoubrankového vedení. Těsně před koncem už jen snížil Nedbalý, který upravil skóre střetnutí na konečných 2:3.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „ Jsme moc rádi, že jsme to i přes tu dlouhou cestu zvládli. Závěr byl hektický. Využili jsme všech pět střídání, ale špatně fungovala pořadatelská služba, protože nešla časomíra a my nevěděli, kolik je do konce. Až v 90. minutě jsme se dozvěděli, že rozhodčí nastaví čtyři minuty.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - T. Denk [-] (78. M. Lopata [-] ) - M. Drahorád [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , F. Nedbalý [-] , J. Lattisch [-] , J. Sadílek [-] , Z. Štěpán [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] , D. Maršík [-] - P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] (88. P. Janoušek [-] ) , P. Nohava [-] (85. L. Podráský [-] ) , F. Vaněk [-] (76. T. Mazouch [-] ) , M. Mazouch [-] (90. V. Wimmer [-] ) - M. Dvořák [-] (70. E. Uličný [-] )

ŽK: 41. F. Nedbalý , 49. D. Cinkanič , 72. M. Drahorád - 32. F. Vaněk , 41. M. Kuník , 81. E. Uličný , 85. M. Mazouch .
Hráči zápasu: P. Nohava .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Košan Martin - SZIKSZAY Ladislav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích