0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Příbramsku se odehrálo lokální derby, Dobříš smetla s přehledem Tatran


Branky


25

Tatran Sedlčany se představil ve 28. kole Divize A na domácím hřišti proti Dobříši a lokální příbramské derby mělo jednoznačný závěr. Dobříš na svého soupeře vlétla a na rozdíl od domácího týmu se dokázala hned čtyřikrát prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to byl zápas s mírnou převahou Tatranu. Domácí hráči nepouštěli soupeře do šancí a to samé platí o hostech. Hosté hrozili ze standartek, ale domácí obrana všechno vyřešila. Největší šance se zrodila před brankou hostů ve 39. minutě, kdy se uvolnil ve čtverci Kdolský a vystřelil do protipohybu brankáře, ale trefil jen jeho vytrčenou nohu.

 

Stejná situace se opakovala ve druhém poločase po akci Lípy. Místo toho aby Tatran vedl 2:0, přišla chyba stopérů a v 72. minutě si s nimi pohrál Puchmajer, který poslal Dobříš do vedení. Hra Tatranu se zhroutila jako domeček z karet a po chybách ještě inkasovala třikrát.

 

Nejdříve v 78. minutě dlouhý aut prodloužil Šrain do branky, hned o minutu později Puchmajer navýšil vedení Dobříše svým druhým gólem v zápase na 3:0 a střídající Krůta čtyři minuty před koncem utkání dovršil dílo zkázy - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Obdržet za čtrnáct minut čtyři branky je obrovská ostuda! Ale když se podíváme na tabulku, tak zjistíme, že jsme třetí nejhorší tým v obdržených brankách. Už jsme jich na jaře obdrželi 32 a to jsou ještě dva zápasy do konce soutěže.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
M. Vančát [-] - M. Kdolský [-] , D. Němec [-] , L. Soldát [-] , J. Vystyd [-] , M. Dvořák [-] (74. D. Krůta [-] ) , K. Kvěch [-] (74. T. Senft [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , J. Repetný [-] (53. M. Hájek [-] ) , L. Brotánek [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] , R. Procházka [-] - D. Pokorný [-] (77. M. Krůta [-] ) , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , J. Šrain [-] , M. Puchmajer [-] (83. P. Masopust [-] ) - O. Matějka [-] (81. J. Karas [-] ) , Š. Maryška [-] -

ŽK: 13. L. Brotánek , 63. M. Kdolský - 13. O. Matějka , 15. J. Šrain , 43. R. Talůžek , 85. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Šrain , M. Puchmajer , J. Jechort .
Počet diváků: 636. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - SLAVÍČEK Lukáš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích