3:4
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 15:00

26.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš zásluhou fantastického prvního poločasu vyhrála v Mariánských Lázních


Branky


23. F. Nedbalý , 65. J. Sadílek (p.) , 84. Z. Štěpán - 22. J. Sadílek (vl.) , 30. Š. Maryška , 35. V. Šrain , 41. M. Krůta
28
Na západ Čech odjížděli dobříšští fotbalisté bez zraněného brankáře Šedivého, kterého nahradil Jechort. Ten se mezi tyče vrátil po dlouhé době z pozice stopera B-týmu. Hosté byli na sestupové pozici, a proto bylo jejich snahou pokusit se bodovat. Po velmi dobrém výkonu, zvláště v prvním poločase, získali nakonec tři body a posílili tak naději pro udržení divizní soutěže i pro příští rok.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivně a první možnost měl Maryška po přihrávce J. Šraina, jeho střela však skončila vedle branky. Dobříšští hráči dobře napadali a připravili si několik standardních příležitosti. Dva přímé volné kopy J. Šraina sice gól nepřinesly, ale ve 22. minutě trestný kop Maryšky přizvedl domácí Sadílek a pomohl Dobříši k vedení. Hosté se však z vedení dlouho neradovali.

 

Již o minutu později, Lukáš nacentroval míč na hlavu Nedbalého, který vyrovnal. Dobříš to však nerozhodilo, dále hrála svou hru a v těchto fázích utkání na hřišti dominovala. Ve 30. minutě poslal J. Šrain míč za obranu a Maryška opět strhl vedení na stranu hostů. O pět minut později zahrával V. Šrain trestný kop z dvaceti metrů a jeho umístěnou střelu si gólman Šmejkal srazil do sítě.

 

O chvíli později, po centru V. Šraina, se nedostal k hlavičce Masopust, avšak ve 41. minutě po rohovém kopu dorazil míč zblízka Krůta po čtvrté do domácí sítě. Do konce poločasu mohl ještě zvýšit Talůžek, ale nedosáhl na centr Maryšky.

 

I úvod druhé půle vypadal, že si hosté v poklidu výsledek pohlídají. Domácí sice dopravili míč do sítě, ale gól nebyl uznán pro faul na Procházku. V 65. minutě však posoudil rozhodčí pád Jechorta pod nohy Štěpána jako faul a Sadílek z pokutového kopu snížil. Byla to teprve druhá střela na branku Jechorta.

 

Pojistku pro dobříšské mohl dát Maryška, ale přestřelil bránu. V závěru domácí přidali, a tak byl výsledek na vážkách. Jechort zachránil situaci po střele Štěpána, avšak pět minut před koncem hrací doby, zdramatizoval zápas právě agilní Štěpán, proti jehož střele z otočky byl Jechort tentokrát bezmocný.

 

V závěru ještě Maryška po rohovém kopu opět netrefil bránu a na druhé straně v poslední možnosti domácích si stejně vedl Lattisch.

 

mfkdobris.cz



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - T. Denk [-] - M. Drahorád [-] - M. Kravar [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , F. Nedbalý [-] (60. D. Cinkanič [-] ) , J. Lattisch [-] , J. Sadílek [-] (77. M. Lopata [-] ) , D. Pěček [-] (83. T. Kabelák [-] ) , Z. Štěpán [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] , M. Krůta [-] (90. D. Pokorný [-] ) - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (83. V. Semančík [-] ) , P. Masopust [-] , J. Šrain [-] - Š. Maryška [-] , O. Matějka [-] (77. J. Karas [-] ) -

ŽK: 52. F. Nedbalý , 85. M. Drahorád , 87. P. Grambal , 87. M. Kravar , 89. D. Cinkanič - 60. M. Krůta , 68. V. Šrain , 92. J. Jechort .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - HODEK Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dobříš se v posledních zápasech výsledkově trápí a tak si myslím, že v Mariánkách prohrají.