3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko se doma trápilo proti přemožiteli vedoucího celku tabulky


Branky


29

Pětadvacáté kolo divize skupiny A svedlo proti sobě FK Hořovicko a Mariánské Lázně. Většina hráčů domácích měla v paměti debakl, který utrpěli při utkání v lázeňském městě. Odčinit jej a zároveň získat důležité body v boji o záchranu byly hlavní motivační prvky. Na utkání se přišlo podívat téměř 200 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut Hořovicko dominovalo. Zejména aktivní Borkovec vybojoval několik standartních situací. Ani z jedné se však nepodařilo skórovat. Když začal opadat úvodní tlak, dostal Doležal unikátní příležitost. Po neskutečné hrubce Štěpána, vystihl směr přihrávky a s trochou štěstí dopravil míč do sítě. Po deseti minutách 1:0.

 

Z vedení se domácí neradovali dlouho. Na plno se projevila nesouhra a nezodpovědnost při bránění standartních situací. V malém vápaně se k hlavičce a neuvěřitelným dvěma dorážkám dostal Nedbalý a ve 14. minutě srovnal stav na 1:1. O šest minut později o sobě nechal opět slyšet Borkovec. Svojí ránou z dobrých 30 metrů orazítkoval břevno.

 

Po půlhodině hry se domácí opět mohli zaradovat, Doležal si naběhl za obranu a hlavou překonal brankáře Viktorie. 2:1. Hořovicko poté přežilo obrovskou příležitost. Po centru z pravé strany se vyznamenal Bébr. Hlavičku z bezprostřední blízkosti reflexivně vyrazil a uchránil svůj tým od opětovného vyrovnání stavu.

 

Do druhé půle nastoupilo úplně jiné Hořovicko. Těžko odhadovat jaké byly pokyny, ale Mariánské Lázně kompletně převzaly hru. Domácí všechny útočné snahy dokázali řešit, a když už hosté dostali míč za záda Bébra, předcházela situaci ofsajdová pozice. Až do 73. minuty vydrželo Hořovicko ve vedení.

 

Opět po neuhlídaném rohovém kopu se na přední tyči objevil Štěpán a odčinil svojí chybu z prvního poločasu - 2:2. Tento stav vydržel až do konce zápasu. V 90. minutě zasahoval ještě Bébr, když si dokázal najít propadlý balón, který směřoval k tyči jeho branky. Na penalty vyhráli domácí.

 

fkhorovicko.cz



Ohlasy k zápasu


„ Pokutové kopy jsou vždy loterie, až v sedmé serii rozhodl Kulhánek a extra bod zůstal doma.“




Sestavy


SK Hořovice
M. Bébr [-] - L. Kaufman [-] , J. Mojdl [-] , M. Kotek [-] , J. Machurka [-] (73. R. Graf [-] ) - P. Berger [-] , P. Borkovec [-] (67. J. Kulhánek [-] ) , J. Mach [-] , M. Doležal [-] - J. Šubert [-] , T. Balvín [-] (59. V. Karvánek [-] )

FC Viktoria Mariánské Lázně
O. Jacko-Lysák [-] - T. Denk [-] - M. Drahorád [-] - M. Kravar [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , Z. Štěpán [-] , F. Nedbalý [-] , J. Sadílek [-] (77. J. Dubský [-] ) , D. Pěček [-] (62. J. Lattisch [-] ) , M. Lopata [-] (69. D. Cinkanič [-] )

ŽK: 90. J. Mach - 87. M. Kravar .
Hráči zápasu: M. Bébr , M. Doležal , P. Borkovec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Průcha Miroslav - TESAŘ Tomáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů