1:3
(0:3)
13. D. Künstner (p.)
14. M. Ungr
37. M. Ungr
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatná série Petřínu pokračuje, Doubravka vyhrála v Plzni počtvrté v řadě


Branky


61. M. Vohrna - 13. D. Künstner (p.) , 14. M. Ungr , 37. M. Ungr
26

Doubravka se vydala v sobotu do Plzně, kde nastoupila k diviznímu utkání proti Petřínu. Domácí prohráli osm zápasů v řadě a špatnou sérii chtěli ukončit, což se jim nepodařilo. Senco si odvezlo domů tři body po výhře 3:1 a zvítězilo již počtvrté v řadě, přičemž v každém z posledních čtyř utkání inkasovalo maximálně jeden gól. Skvělá forma hostů pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začali lépe domácí, kteří drželi víc míč na svých kopačkách, ale nevytvořili si žádnou větší šanci. Zápas se lámal po necelé čtvrthodině hry, když se ve 13. minutě po chybě domácího záložníka Bendla dostal do přečíslení dva na jednoho Milan Ungr a dobře uvolnil Pavla Krejčího, který šel sám na Příhodu, jenže domácí brankář ho fantastickým zákrokem vychytal a dobíhající Bendl zahrál rukou. Rozhodčí Šimeček, který byl 5 metrů od dané situace, neváhal a ihned ukázal na penaltu.

 

K exekuci se postavil Dušan Künstner a nekompromisně skóroval. Doubravka vedla rychle 1:0 a hned po rozehrávce navíc úvodní střelec zápasu ukradl domácím míč, poté ho šikovně prostrčil středem na Davida Brabce, který se uvolnil a našel Milana Ungra. Poslední jmenovaný hráč vzápětí běžel sám na domácího brankáře a těsně před vápnem mu skluzem vypíchl míč domácí obránce, ovšem ne dostatečně. Milan Ungr míč doběhl a krásným lobem zvýšil na 2:0.

 

Tím byl ráz utkání jasně daný a domácí se z tohoto již do konce poločasu nedostali. Definitivní rozhodnutí přišlo sedm minut před přestávkou, když David Brabec pohotově zpracoval dlouhý odkop a výborně prostrčil na hranici velkého vápna míč na Milana Ungra, který zamířil přesně k tyči a vstřelil svůj druhý gól utkání, čímž upravil skóre poločasu na 3:0.

 

Po přestávce tempo v porovnání s prvním poločasem výrazně upadlo, přesto si Doubravka vypracovala několik slibných brankových příležitostí, jenže žádnou nedokázala proměnit a po hodině hry inkasovali. Marek Vohrna prostřelil z blízkosti Jakuba Luhového a připravil hostujícího brankáře čestným gólem o čisté konto.

 

sksencodoubravka.cz



Ohlasy k zápasu



SK Senco Doubravka
Václav Světlík: „Byl to zápas s úplně rozdílnými poločasy, v první půli to bylo bojovné s velkým nasazením na obou stranách, pomohli nám dva slepené góly po dvanácti minutách zápasu, kdy jsme ještě ke konci poločasu přidali třetího. Druhý poločas byl asi ovlivněný výsledkem z naší strany. Místo toho abychom přidali gól nebo dva tak jsme neběhali a když už jsme se dostali do šance tak jsme to nevyřešili tak jak bychom měli i ve stoprocentních šancích. Koledovali jsme si o gól, který jsme nakonec dostali a Petřín se vrátil částečně do hry, ale výsledek jsme již udrželi.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - P. Škarda [-] (86. M. Hejnal [-] ) , J. Šulc [-] (46. M. Trojovský [-] ) , M. Vohrna [-] , J. Motl [-] , P. Papáček [-] , P. Bendl [-] , P. Bednář [-] (8. J. Peterka [-] ) , M. Nademlejnský [-] , L. Zoubek [-] , V. Lisý [-]

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Krejčí [-] (82. P. Morávek [-] ) , L. Roubal [-] - D. Künstner [-] (61. O. Stružka [-] ) , M. Ungr [-] (73. D. Skopový [-] ) , V. Světlík [-] (68. P. Řezáč [-] ) , P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (53. D. Sýs [-] )

ŽK: 18. P. Bendl , 44. P. Škarda - 74. L. Roubal , 86. P. Petrželka .
Hráči zápasu: M. Ungr , D. Brabec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimeček Libor - KLUPÁK Petr, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů