M. Zdeněk 24.
M. Zdeněk 44. (p.)
J. Milota 64.
M. Zdeněk 89. (p.)
4:1
(2:0)
66. M. Vlk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zděnek řádil v dresu Přeštic a Roudné přidělil na cestu domů v důležitém souboji tři kousky


Branky


24. M. Zdeněk , 44. M. Zdeněk (p.) , 64. J. Milota , 89. M. Zdeněk (p.) - 66. M. Vlk
26

Fantastický zápas prožil v úvodním sobotním utkání 24. kola Divize A Michal Zdeněk, který v dresu Přeštic vstřelil hattrick a dovedl Přeštice proti Malši Roudné v souboji o "šest bodů" k cenným třem bodům. Přeštice vyhrály v důležitém zápase 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Zdeněk otevřel skóre uprostřed prvního poločasu a poslal Přeštice do jednobrankového vedení, které krátce po přestávce navýšil z pokutového kopu. Domácím se podařil skvělý vstup do zápasu a v souboji o záchranu vedli po přestávce 2:0. Hosté na tom byli špatně.

 

Po hodině hry to v tabulce s výše postavenou Malší vypadalo ještě hůře, když na 3:0 zvyšoval Jan Milota, jenže na jeho gól bleskově odpověděl Martin Vlk a vykřesal pro hosty ještě naději, ta ovšem definitivně zhasla těsně před koncem, kdy rozhodčí nařídil další pokutový kop a Michal Zdeněk se z penalty ani podruhé nemýlil, čímž zkompletoval hattrick.

 

Malše Roudná vyhrála pouze jeden z posledních sedmi zápasů a pomalu se začíná tabulkou propadat k sestupové zóně. Přeštice naopak zvítězily v domácím prostředí pošesté v řadě a na první sestupovém místě mají 30 bodů, stejně jako třináctý Český Krumlov. Rozdíl mezi Malší a Přešticemi se ztenčil na pouhé tři body a ještě to bude v závěru tuhý boj o záchranu.



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - P. Bešta [-] , J. Möglich [-] , V. Fiala [-] (75. M. Ansuma [-] ) , Z. Sýkora [-] (85. L. Kuhajda [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , M. Zdeněk [-] , V. Lecjaks [-] , J. Milota [-] , J. Duchek [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - V. Zeman [-] (57. M. Vlk [-] ) , R. Maršík [-] (57. D. Růžička [-] ) , M. Tušer [-] , J. Píša [-] (69. D. Samek [-] ) , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] (57. I. Solomakha [-] ) , L. Holub [-] , D. Lerch [-]

ŽK: 72. O. Otepka , 80. M. Tušer .
Hráči zápasu: M. Šampalík , M. Zdeněk .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Lafek David - KREJSA Josef, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích