3:1
(2:1)
22. J. Hála
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka porazila Roudné a prodloužila jeho sérii bez výhry


Branky


15. P. Krejčí , 37. D. Sýs , 83. L. Roubal - 22. J. Hála
32

Roudné čeká již pět zápasů na vítězství poté, co v sobotu ve 22. kole Divize A prohrálo na hřišti Doubravky. O osudu utkání rozhodl první poločas, během něhož domácí fotbalisté vstřelili dvě branky a po přestávce pojistku, jejíž zásluhou vyhráli 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebejk měl během prvního poločasu plné ruce práce a několikrát svůj tým podržel skvělým zákrokem, Doubravka ale měla více nebezpečných šancí a skórovala jako první, když se po čtvrthodině hry prosadil Pavel Krejčí, před jehož gólem hosté orazítkovali břevno.

 

Úvodních pětačtyřicet minut nabídlo z obou stran pohledný fotbal a vyrovnaný zápas. Roudné bylo také směrem vpřed nebezpečné a po sedmi minutách od inkasovaného gólu se mu podařilo vyrovnat, když se prosadil Jan Hála, který táhlou střelou zaskočil domácího brankáře.

 

Jan Hála v úvodu zápasu orazítkoval břevno a poté se mu podařilo i s trochou štěstí vyrovnat, jelikož míč těsně překročil brankovou čáru po nepřesvědčivém zákroku Luhového. Doubravka ovšem ještě před přestávkou získala ztracené vedení zpět, když se prosadil hlavou Sýs.

 

Roubal odehrál fantastické utkání, a přestože během prvního poločasu neskóroval, za svou aktivitu byl odměněn po přestávce, když sedm minut před koncem zápasu zpečetil vítězství svého týmu poté, co k asistenci přidal gól a těsně před ním Ondřej Otepka orazítkoval z volného přímého kopu břevno.



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Krejčí [-] , L. Roubal [-] (89. J. Trojanec [-] ) - M. Ungr [-] (90. T. Do [-] ) , D. Sýs [-] (68. D. Skopový [-] ) , P. Petrželka [-] , D. Brabec [-] (87. O. Stružka [-] ) , J. Petr [-] , P. Morávek [-] (46. V. Světlík [-] )

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - V. Zeman [-] , M. Bartoš [-] (70. D. Růžička [-] ) , M. Tušer [-] (77. D. Samek [-] ) , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , M. Otepka [-] , J. Hála [-] , L. Vávra [-] (66. I. Solomakha [-] ) , L. Holub [-] , D. Lerch [-] (56. R. Maršík [-] )

ŽK: 48. D. Brabec , 58. V. Světlík , 83. P. Petrželka - 31. J. Hála .
Hráči zápasu: L. Roubal - J. Hála , T. Hřebejk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat David - ŠTĚRBA Martin, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích