3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

22.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Přeštic opět padaly góly, domácí vyhráli doma již potáté v řadě


Branky


32

Soběslav se v sobotu představila na hřišti Přeštic, které se snažily před svými fanoušky prodloužit sérii čtyř domácích výher v řadě, což se jim podařilo. Fotbalisté Přeštic předvedli dokonalý vstup do druhého poločasu, jehož zásluhou vyhráli 3:1 a zaznamenali doma páté vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv se v prvním poločase hrál otevřený fotbal a oba týmy měly šance, po poločase se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu a čekalo se na to, kdo po přestávce skóruje jako první, jelikož zápas bez branek nechtěl vidět žádný z domácích fanoušků.

 

Michal Lemberka se snažil o přestávce své svěřence upozornit na vstup do druhého poločasu, protože otáčet vývoj zápasu v Přešticích by bylo velice složité, jenže hráči Soběslavi na varování nedali a hned po přestávce inkasovali, když se trefil Milota.

 

Ani inkasovaný gól ale hosty neprobral a po necelé hodině hry inkasovali znovu, když se prosadil Kuhajda a čtvrthodiny před koncem na jeho gól navázal Bešta. Soběslav sice rychle na inkasovaný gól odpověděla, zdramatizovat závěr zápasu už se jí ale nepodařilo.



Ohlasy k zápasu



FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka (vedoucí týmu): „První poločas jsme odehráli dobře. Šance byly na obou stranách, ale pro rozmluvě v poločase si hráči mysleli své a hned v první minutě druhého poločasu jsme inkasovali. Chvíli na to domácí přidali druhý gól a v Přešticích se to otáčí těžce. Patnáct minut před koncem jsme dostali třetí gól a naše odpověď na 3:1 přišla do minuty, zatímco snaha o dramatický konec vniveč. Domácí nebyli o dva góly lepší, ale o proti nám využili své šance.“



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - L. Kuhajda [-] (60. Z. Sýkora [-] ) , M. Strejček [-] (90. J. Přibáň [-] ) , J. Bešta [-] (65. M. Ansuma [-] ) , M. Zdeněk [-] , V. Lecjaks [-] , J. Milota [-] , J. Duchek [-] , P. Bešta [-] (76. V. Fiala [-] ) , J. Möglich [-] , I. Blahoudek [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - J. Suchan [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] , M. Hromada [-] (46. J. Šmídmajer [-] ) - P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] , P. Nohava [-] (90. V. Wimmer [-] ) , M. Mazouch [-] (82. E. Uličný [-] ) , V. Žalda [-] (82. D. Maršík [-] ) - M. Dvořák [-]

ŽK: 32. M. Hromada .
Hráči zápasu: M. Šampalík , I. Blahoudek - P. Bouchal , M. Mazouch .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza