3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

22.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany našly recept na Karlovy Vary, fantastická série vedoucího celku skončila


Branky


32

Trenér Ladislav Šach dal svým svěřencům před velkým nedělním zápasem proti Karlovým Varům jasné pokyny, z nichž nejdůležitějším byl pokyn napadat hráče soupeře. Během sezóny se už několikrát ukázalo, že aktivní napadání může hráčům vedoucího celku Divize A hodně znepříjemnit život, jenže doposud žádný tým nedokázal taktiku dodržet na sto procent. Recept na Karlovy Vary našly až Sedlčany, které k radosti svých fanoušků zvítězily 3:1. Karlovy Vary vyhrály dvanáct zápasů v řadě, nyní ovšem jejich úžasná série skončila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran od úvodních minut plnil herní plán dokonale a již ve čtvrté minutě se ujal vedení. Krůta vybojoval míč a rychle přihrál Němcovi, který našel Dvořáka. Poslední jmenovaný hráč si poté míč zpracoval a nádhernou střelou vymetl horní roh brány. Pokud v něm byly nějaké sítě po pavoucích, Michael Dvořák je dokonale vymetl. Karlovy Vary byly dokonale zaskočeny.

 

Sedlčany prožily vstup do zápasu jako z říše snů, žádné probuzení ale nepřišlo. Naopak. Pouhé dvě minuty po vstřelení úvodní branky zápasu navýšil vedení domácího celku Petr Haas, když se hostující brankář po centru Kdolského špatně dohodl s jedním ze středních obránců a po chybě Karlových Varů v komunikaci domácí útočník skóroval do prázdné brány.

 

Domácí se ovšem dvoubrankovým vedením nenechali uchlácholit a pokračovali ve fantastickém výkonu. Postupně se pokusili vstřelit třetí gól Dvořák, Němec a Haas, všichni tři ovšem ve zbytku prvního poločasu ztroskotali na pozorném Jiřím Chárovi. Karlovy Vary přečkaly tlak soupeře a po půlhodině hry se vrátily zpět do zápasu zásluhou Jana Kaliny.

 

Jan Kalina skóroval krásnou střelou přes zeď a dal se očekávat tlak ze strany vedoucího celku, opak byl ovšem pravdou a Jiří Chára měl opět plné ruce práce. Brankář Karlových Varů chytal fantasticky a podržel svůj tým nad vodou, když si nejprve poradil nebezpečnou hlavičkou Vystyda a krátce před přestávkou se střelou Dvořáka z volného přímého kopu.

 

Tatran po přestávce vedl nad Karlovými Vary 2:1 a chtěl získat zpět ztracené vedení o dvě branky, což se mu hned v úvodu druhého poločasu podařilo. Kdolský rozehrál na vlastní polovině hřiště standardní situaci a do šestnáctky soupeře poslal dlouhý míč, který byl odvrácen, a David Krůta ho nádhernou diagonální střelou poslal ke vzdálenější pravé tyči.

 

Sedlčany vedly znovu o dvě branky, tentokrát 3:1, a ve zbytku zápasu už si svůj náskok pohodlně pohlídaly. Domácí se nadále prezentovali aktivní hrou, čímž znemožňovali Karlových Varům zdramatizovat zbytek zápasu a sami mohli skórovat, jenže Jiří Chára odchytal zřejmě nejlepší utkání v sezóně a znovu neinkasoval, stejně jako Milan Vančát.

 

Zdroj: fotbal.tatransedlcany.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „Hosté při naší aktivní hře ohrozili naší branku celkem třikrát,jednou to byl gól,dvakrát zasáhl Vančát.Toto vítězství znamená posun na čtvrté místo. Celé naše mužstvo předvedlo vynikající výkon, ale když mám vybrat nejlepšího hráče, tak to byl hráč jednadvacátého kola a dorostenec Krůta. Za hosty brankář Chára.“

FC Slavia Karlovy Vary
FC Slavia Karlovy Vary: „V Sedlčanech vyhrál zaslouženě domácí tým, který nás přehrával ve všech herních činnostech, spolehlivý v obraně, důrazný v osobních soubojích, nebezpečný v protiútocích a bohužel pro nás, a těžko se to konstatuje, s větší vůli po vítězství. Nemůže nikdo očekávat, že projedeme soutěží jako nůž máslem, že se nám vydaří všechna utkání, že nepřijdou prohry. Prohrát se dá i po dobrém výkonu, ale to nebyl tento případ.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
M. Vančát [-] - M. Kdolský [-] , D. Němec [-] , D. Krůta [-] (86. F. Hofman [-] ) , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (80. T. Senft [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] (89. J. Dvořák [-] ) , J. Repetný [-] , L. Soldát [-] (77. M. Sirotek [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (70. P. Kořistka [-] ) , M. Geňo [-] , L. Mestl [-] (75. M. Királyi [-] ) , M. Psohlavec [-] , R. Vokáč [-] , J. Kalina [-] , M. Pěkný [-] , J. Samek [-] , M. Novotný [-] (46. P. Maňák [-] ) , J. Staněk [-]

ŽK: 16. P. Lípa - 23. M. Novotný , 52. P. Maňák .
Hráči zápasu: D. Krůta - J. Chára .
Počet diváků: 426. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích