Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:00

21.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porce během prvního poločasu a druhá po přestávce, Mariánské Lázně přichystaly gólové hody


Branky


36

Mariánské Lázně si v souboji dvou týmů z předních pater tabulky Divize A vyšláply na druhý SK Rakovník, do jehož sítě k radosti svých fanoušků nasázely šest gólů a ukončily sérii tří porážek. Rakovník byl před vzájemným soubojem šestkrát v řadě během devadesáti minut neporažen, nyní ale jeho skvělá série skončila. Mariánské Lázně vyhrály překvapivě vysoko 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mělo rázný spád hned od úvodních minut. Mariánské Lázně šly za vstřelením vedoucí branky a po necelé čtvrthodině se jí dočkaly, když otevřel skóre domácí František Nedbalý. Domácí se zásluhou vedoucí branky dostali na koně a do přestávky ještě vstřelili dva góly, o které se postarali Petr Holub a útočník Tomáš Kabelák.

 

Rakovník se po přestávce snažil se zápasem marně něco udělat a poprvé na jaře nedokázal vstřelit ani jeden gól. Domácí naopak pokračovali v gólových hodech a svým fanouškům nabídli po přestávce další tři góly, o které se postupně v dresu Mariánských Lázní postarali Michal Drahorád a během posledních tří minut Miroslav Lopata a Matěj Kravar, který ukončil demolici Rakovníka. Hosté utrpěli debakl.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Facebook (fanoušci): „Paráda. (Marek F.) Dnes krásný zápas. Jen tak dál! (Katka J.) Dneska super výkon. Hoši děkuji. (Bohumil D.)“




Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] (75. O. Jacko-Lysák [-] ) - T. Denk [-] - M. Drahorád [-] - M. Kravar [-] , P. Holub [-] (79. J. Dubský [-] ) , M. Lukáš [-] , Z. Štěpán [-] , F. Nedbalý [-] (65. M. Lopata [-] ) , T. Kabelák [-] (70. D. Pěček [-] ) , J. Sadílek [-] , P. Grambal [-]

SK Rakovník
P. Aksamit [-] - P. Duchoň [-] , L. Stuchl [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] , J. Červený [-] (69. P. Kýzl [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] (12. J. Krupička [-] ) , L. Krupička [-] , R. Hamouz [-] (61. P. Faigl [-] ) , P. Besta [-]

ŽK: 23. T. Denk , 44. M. Drahorád , 83. Z. Štěpán - 37. J. Severin , 39. J. Červený , 55. L. Stuchl . ČK: 64. J. Severin .
Hráči zápasu: T. Kabelák , M. Kravar , M. Drahorád .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PÁLEK Ondřej, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Pro domácí to bude velice důležité utkání po sérii proher. Budou muset už začít sbírat body. Napomůže jim, že Rakovník odehraje třetí těžký zápas během šesti dnů. Rozhodne se při standardních situacích. Gól dá Matěj Kravar.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích