J. Bešta 22. (p.)
M. Strejček 28.
2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice udělaly krok k záchraně, doma si vyšláply na Dobříš


Branky


22. J. Bešta (p.) , 28. M. Strejček - 83. M. Puchmajer
36

Přeštice se před 20. kolem Fortuna Divize A nacházely na předposledním místě tabulky, ze kterého se dokázaly odpoutat zásluhou vítězství nad Dobříší. Ačkoliv domácí nepodali zázračný výkon, na důležité tři body to stačilo, jelikož tým z Příbramska byl směrem dopředu bezzubý a v závěru zápasu už se snažil vývoj utkání zachránit marně. Rozhodl první poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu příliš atraktivní hry z obou stran nenabídl a na obou stranách bylo k vidění hodně nepřesností. Skóre zápasu mohl jako první ve výraznější šanci změnit domácí Strejček, jenže Šedivý ho dokázal vychytat. Z dorážky poté mohl poslat Přeštice do vedení Ansuma, jenže Václav Šrain míč vykopl z brankové čáry a zastoupil za svého brankáře.

 

V polovině prvního poločasu došlo k tvrdému osobnímu souboji na hranici šestnáctky, po kterém hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop a Bešta poslal domácí tým do vedení. Strejček byl během úvodních pětačtyřiceti minut hodně vidět a nejvíce šest minut po úvodním gólu Bešty, když se mohl radovat a poslal Přeštice po necelé půlhodině hry do dvoubrankového vedení.

 

Dobříš po druhém inkasovaném gólu zvýšila obrátky, jenže žádnou slibnější šanci si vytvořit nedokázala. Naopak ještě před přestávkou mohl skórovat Zdeněk, zvýšit na 3:0 pro domácí ale nedokázal a po přestávce mohl snížit hostující Maryška, jenže po centru Václava Šraina míč za záda Šampalíka poslat nedokázal. Na druhé straně neuspěli Ansuma a poté ani Fiala.

 

Hostující tým po přestávce podal mnohem lepší výkon a u téměř všech nebezpečných akcí hostů byl Maryška, který se tentokrát vžil do role nahrávajícího hráče a Jan Šrain ani dvakrát nedokázal míč poslat do brány. Dobříš se dočkala až v závěru zápasu, když Václav Šrain pronikl do pokutového území a Martin Puchmajer upravil konečný výsledek na 2:1.

 

Zdroj: mfkdobris.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Dobříš
Martin Šrain (trenér): „První půle byla hrozná. Nebyli jsme schopni si přihrát a připravit si šanci. Ve druhé půli se sice výkon zlepšil, ale i tak jsem zklamaní z výkonu hráčů.“



Sestavy


FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - J. Möglich [-] , Z. Sýkora [-] (87. P. Bešta [-] ) , M. Ansuma [-] (90. T. Přibáň [-] ) , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , J. Bešta [-] (48. V. Fiala [-] ) , M. Zdeněk [-] , V. Lecjaks [-] , J. Milota [-] , J. Duchek [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - M. Krůta [-] (46. J. Patetl [-] ) , R. Talůžek [-] , D. Pokorný [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (81. V. Semančík [-] ) , P. Masopust [-] , M. Puchmajer [-] - Š. Maryška [-] , J. Šrain [-] -

ŽK: 32. M. Ansuma - 85. V. Šrain , 87. J. Šrain , 90. Š. Maryška .
Hráči zápasu: M. Strejček - V. Šrain , Š. Maryška .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - TRSKA Adam, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Reiner

Expert: Milan Vančát
Tip experta: výhra hostů

„Tady opravdu nevím, tým Přeštic neznám vůbec, tým Dobříše ano. Budu věřit svému bývalému týmu a dám na vítězství Dobříše. Ze začátku sezóny se jim nedařilo, ale nyní vyhráli s Petřínem. Mají velkou marodku a chybí dost hráčů. Dobříš má velkou kvalitu a spoustu výborných hráčů. Tímto vítězstvím se nastartovali a začnou vítězit.“

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích