Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy na jaře proti Mariánským Lázním získaly první tři body


Branky


36

Za pěkného slunečného počasí fotbalisté Klatov 1898 změřili v domácím zápase síly s Mariánskými Lázněmi a před zraky 200 diváků získali na jaře první tři body, které jim přifoukl tamní vítr po výhře hladké výhře 4:1, pod níž se podepsal Michal Porážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Klatov vstoupili do utkání s Mariánskými Lázněmi s touhou potvrdit dva body z posledního utkání a odlepit se ode dna tabulky, což se domácím zásluhou skvělého druhého poločasu povedlo. Úvodních prvních pětačtyřicet minut ovšem nebylo ze strany klatovských hráčů ideálních. Klatovy zahrávaly nepřeberné množství standardních situací, prosadit se ovšem dokázal pouze František Diviš, který otevřel utkání již v sedmé minutě zápasu.

 

Mariánské Lázně toho směrem vpřed také příliš mnoho kloudného nepředvedly, jenže po půlhodině hry se jim podařilo vyrovnat, když zahrávaly dva rohové kopy a po jednom z nich se zásluhou nedůslednosti domácí obrany v pokutovém území mohl radovat z vyrovnávací branky Zdeněk Štěpán. Fotbalisty domácího celku jako svazovala křeč a do kabin odcházely oba za nerozhodného stavu 1:1. Po přestávce byl zápas mnohem pohlednější a zajímavější.

 

Druhý poločas byl ze strany Klatov jako nebe a dudy a vypadalo to, jako by na hřiště přišel po přestávce jiný tým. Domácí bojují o každý bod, jenže proti Mariánským Lázním se neprezentovali nějakým silovým fotbalem, nýbrž pohlednými a nápaditými akcemi, které postupně dokázali přetavit v góly Michal Požárek a Ivoš Vojtko, přičemž první jmenovaný hráč se prosadil dvakrát a s jeho dvougólovým přispěním Klatovy vyhrály zaslouženě 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Martin Lepeška (trenér): „Chtěl bych poděkovat divákům, kteří nám v druhé poločase hodně pomohli. Ve středu jedeme do Rakovníka, věřím že to nebude jenom výlet.“




Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - J. Szedmák [-] , M. Lukeš [-] , F. Diviš [-] , M. Janda [-] - P. Kotrba [-] , D. Pavlovič [-] , I. Vojtko [-] (84. D. Dolanský [-] ) - M. Požárek [-] (89. A. Aizner [-] ) , K. Krejčí [-] (87. M. Marek [-] ) , L. Krásný [-] (86. Z. Cibulka [-] ) -

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - T. Denk [-] - M. Drahorád [-] - M. Kravar [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , Z. Štěpán [-] , T. Kabelák [-] (76. P. Holub [-] ) , J. Sadílek [-] (82. J. Dubský [-] ) , D. Pěček [-] , F. Nedbalý [-] (76. M. Lopata [-] )

ŽK: 85. M. Požárek , 90. J. Szedmák .
Hráči zápasu: M. Požárek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Trska Adam - MAIELLO Francesco, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Reiner

Expert: Milan Vančát
Tip experta: remíza

„Do Klatov se vrátil můj kamarád Karel Krejčí, čímž přivedli opravdu kvalitu do útoku, ale není jisté, zda bude hrát a v jakém je zdravotním stavu. Od toho se odvíjí jejich útočná síla, nicméně potřebují body a myslím si, že vyhrají na penalty.“

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích