3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka v krásném zápase zvítězila nad Dobříší


Branky


20. D. Sýs , 62. D. Novák , 77. M. Ungr - 4. Š. Maryška , 73. J. Karas
0

Senco Doubravka v 18. kole Fortuna Divize A změřila v domácím střetnutí síly s Dobříší. Utkání nabídlo pohledný fotbal a pět branek, z nichž tři vstřelili domácí, a zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní branku se příliš dlouho nečekalo, když po špatné kombinaci Doubravky hosté vybojovali rohový kop a z následného centru po necelých pěti minutách udeřil hlavou Maryška. Aby špatných zpráv nebylo málo, domácím se zranil v úvodu zápasu brankář Jan Turek, kterého nahradil Jakub Luhový. Hra byla během následujících minut z obou stran nepřesná, i když územní převahu měla Dobříš.

 

Ačkoliv se domácí fotbalisté dostávali do šancí jen sporadicky, ve dvacáté minutě dokázalo Senco vyrovnat, když si Daniel Rys naběhl na přední tyči na krásný centr z pravého křídla a levačkou vyrovnal z blízkosti na 1:1. Zbytek prvního poločasu se nesl v duchu fyzicky náročného fotbalu, který další gól během úvodních pětačtyřiceti minut na hřišti Doubravky nenabídl.

 

Na rozdíl od úvodu zápasu do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Doubravky lépe a krátce po hodině hry svou převahu zúročili, když se krásně pověsil do vzduchu David Novák a hlavou otočil skóre na domácí stranu. Místo toho, aby domácí vedoucí gól uklidnil, na jejich kopačky se naopak vkradla nervozita, které využil v 73. minutě Jan Karas a vyrovnal na 2:2.

 

Domácí se z vedoucí branky příliš dlouho neradovali, to samé ovšem platilo v podání hostí po vstřelení vyrovnávací branky, když po pouhých čtyřech minutách vrátil Doubravce ztracené vedení střídající Milan Ungr. Milan Ungr rozehrál volný přímý kop v blízkosti šestnáctky a nádhernou střelou přes zeď rozvlnil síť. Hosté poté zjednodušili hru a nakopávali míče dopředu, vyrovnat se jim ale nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
David Novák (kapitán): „Nepodařil se nám vstup do utkání, kdy jsme inkasovali z první standardní situace branku a ještě došlo ke zranění našeho brankáře. Podařilo se nám šťastně vyrovnat a zbytek poločasu byl vyrovnaný. Ve druhém poločasu jsme byli aktivnější a šli do vedení, bohužel soupeř opět vyrovnal po našem nedůrazném bránění. Na další trefu z přímého kopu už odpověď nenašel a velmi důležité 3 body jsme již ubránili.“




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] (6. J. Luhový [-] ) - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - P. Krejčí [-] - D. Künstner [-] (84. T. Do [-] ) , V. Světlík [-] , D. Sýs [-] (69. D. Skopový [-] ) , P. Petrželka [-] (60. M. Ungr [-] ) , D. Brabec [-] (87. J. Trojanec [-] ) , J. Petr [-] , P. Morávek [-]

MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , M. Krůta [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] (80. J. Jechort [-] ) , J. Šrain [-] - Š. Maryška [-] , O. Matějka [-] (71. J. Karas [-] ) -

ŽK: 47. D. Künstner , 89. M. Ungr - 55. Š. Maryška , 89. R. Procházka , 90. J. Jechort .
Hráči zápasu: M. Ungr , D. Novák .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hrkal Václav - TESAŘ Tomáš, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.