Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 11:30

16.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek Divize A potvrdil svou nadvládu, Slavia v Plzni nastřílela sedm branek


Branky


0

Slavia Karlovy Vary v sobotu potvrdila svou nadvládu a vedoucí postavení v tabulce, když se v úvodním jarním kole představila na hřišti Petřína Plzeň a do sítě domácího celku nastřílela sedm branek, čímž svou vítěznou šňůru prodloužila na sedm zápasů. Fantastické utkání odehrál Martin Psohlavec, který nastřílel v Plzni hattrick a postaral se o téměř polovinu všech gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia šla od úvodních minut do zápasu naplno a podle toho to vypadalo

Fotbalisté Slavie Karlovy Vary rozhodně nechtěli svého soupeře podcenit, a přestože vstupovali do utkání v roli obrovského favorita, od úvodních minut šli urputně za vítězstvím. Všichni hráči podali aktivní a koncentrovaný výkon. Netrvalo to dlouho a hosté byli v Plzni za svou aktivitu odměněni gólem, když se po necelých deseti minutách prosadil Marian Geňo. Daniel Krlička ve středu hřiště vybojoval míč a hostující střelec už si v úniku věděl rady.

 

Slavia se ujala rychle vedení a osm minut později se prosadila podruhé, když se po rohovém kopu Pavla Maňáka prosadil hlavou Jan Staněk a zvýšil na 2:0. Hosté hráli s obrovskou chutí a další gól na sebe nedal dlouho čekat. Pavel Maňák rozehrál standardní situaci a po následném centru do šestnáctky se hlavou prosadil Martin Psohlavec, který se po necelé půlhodině hry prosadil podruhé z dorážky poté, co domácí brankář skvěle vychytal Mariana Geňu, vzápětí už byl ale bezmocný.

 

Jedinou vážnější příležitost měli domácí hráči ve 29. minutě, když se po dlouhém nákopu směrem vpřed dostal ke střele Petr Bendl, jenže osamocený za karlovarskou obranou mířil vedle brány. Daniel Krlička odehrál fantastický zápas a pět minut před přestávkou se řítil do nebezpečného protiútoku, během něhož ho sestřelil v roli posledního hráče Martin Trojovský a po inkasovaní červené karty musel odejít předčasně do šaten.

Martin Psohlavec po přestávce podtrhl svůj skvělý výkon a dovršil hattrick

Petřín dohrával padesát minut zápasu o deseti a proti vedoucímu celku už neměl šanci uhrát dobrý a překvapivý výsledek, což se dokonale potvrdilo krátce po přestávce, když parádní přihrávky od Jana Kaliny využil Martin Psohlavec a v padesáté minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase. Chvíli na to Daniel Krlička skvěle vystihl rozehrávku domácích fotbalistů a běžel sám na bránu, jenže jeho následné zakončení o vlásek minulo plzeňskou bránu.

 

Pavel Maňák také patřil mezi největší hvězdy utkání a po necelé hodině hry to potvrdil druhou přihrávkou na gól. Marian Geňo si naběhl na jeho krásný kolmý pas a zvýšil už na 5:0 pro Karlovy Vary. Daniel Krlička měl na svém kontě jednu asistenci a krátce po pátém gólu Karlových Varů vyšperkoval svůj parádní výkon brankou, když se prosadil po nádherné individuální akci. Marián Geňo vstřelil dva góly a v závěru ještě připravil gól pro Martina Psohlavce, který zblízka střelou do prázdné brány zkompletoval hattrick, a nelze ho neoznačit za Muže celého zápasu.

 

Zdroj: slaviakv.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Karel Tichota (trenér): "Utkání se mi samozřejmě hodnotí dobře, vstup do jarní části soutěže se nám povedl. Do utkání jsme vstoupili dobře, byli aktivní a hráli přesně tak, jak jsme si před utkáním řekli. Výsledkem toho bylo rychlé vedení 3:0, kdy bylo prakticky ve 25.min rozhodnuto o výsledku. Druhý poločas v početní výhodě jsme již hru kontrolovali a přidali další branky. Musím pochválit celé mužstvo, kluci odehráli dobré utkání."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (85. V. Suchý [-] ) - J. Šulc [-] (47. J. Peterka [-] ) , P. Škarda [-] (75. J. Huml [-] ) , P. Bednář [-] (82. Z. Šimáně [-] ) , M. Vohrna [-] , P. Papáček [-] , M. Nademlejnský [-] (79. A. Brudna [-] ) , J. Motl [-] , V. Lisý [-] , M. Trojovský [-] , P. Bendl [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Staněk [-] , M. Geňo [-] (70. M. Novotný [-] ) , L. Mestl [-] , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] (67. M. Királyi [-] ) , R. Vokáč [-] , D. Krlička [-] (70. Š. Dubnička [-] ) , J. Kalina [-] (73. D. Jovičič [-] ) , M. Pěkný [-] , P. Kořistka [-] (67. Z. Skala [-] )

ŽK: 15. M. Nademlejnský , 27. V. Lisý . ČK: 39. M. Trojovský .
Hráči zápasu: D. Krlička , M. Geňo , P. Maňák , M. Psohlavec .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - HÁDEK Jaroslav, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.