2:3p.
(0:0)
63. P. Krejčí (vl.)
79. P. Holub
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 14:30

16.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senco bodovalo již poosmé v řadě, bonusový bod si odvezly Marianské Lážně


Branky


51. D. Künstner , 72. D. Brabec - 63. P. Krejčí (vl.) , 79. P. Holub
0

Fotbalisté Doubravky přivítali o víkendu v prvním jarním kole na svém hřišti Mariánské Lázně, proti kterým bodovali poosmé v řadě a prodloužili svou neporazitelnost v normální hrací době. Bonusový bod si odvezli domů hosté a zvítězili počtvrté v řadě. Hrdinou se stal náhradní brankář Ondřej Jacko-Lysák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas se nesl v duchu ticha před bouří

Úvodní poločas nabídl z obou stran opatrný fotbal. Senco drželo častěji míč na svých kopačkách, zatímco Mariánské Lázně trpělivě bránily a vyrážely do rychlých protiútoků. Ani jeden z týmů si ovšem žádnou slibnou brankovou příležitost nevytvořil a oba brankáři byli prakticky bez práce. Pokud byl někdo skeptický, zda se vůbec dočká nějakého gólu, oba týmy po přestávce svedly krásný souboj a k vidění byly čtyři branky.

Porovnání prvního a druhého poločasu? Jako nebe a dudy

Zatímco úvodních pětačtyřicet minut žádný gól nepřineslo, hned po přestávce otevřel skóre agilní Dušan Künstner, který si navedl míč z levého křídla na pravou nohu a z hranice pokutového území napřáhl ke krásné střele, která zapadla k přední tyči hostující brány. David Šmejkal byl u teče pozdě a Senco se ujalo krátce po přestávce vedení 1:0. Mariánské Lážně inkasovaný gól nalomil a využít toho mohl vzápětí úvodní střelec zápasu.

 

Dušan Künstner odehrál fantastický zápas a mohl ho podthnout druhým gólem, jenže hosty zachránilo břevno a daná situace se ukázala jako klíčová. Fotbalisté Doubravky po hodině hry zbytečně přišly o míč ve středu hřiště a Mariánské Lázně se řítily do rychlého protiútoku, který nekompromisně potrestaly s přispěním domácího kapitána Pavla Krejčího, který si při obranném zákroku nešťastně srazil míč do vlastní brány.

 

Senco ovšem inkasovaný gól a předtím nastřelená branková konstrukce nenalomily a osmnáct minut před koncem zápasu vrátil domácímu vedení krásnou střelou David Brabec, který se prosadil na pravém křídle a zpoza šestnáctky zamířil ke vzdálenější levé tyči. Domácí se ovšem vzápětí nevyvarovali druhé chyby v zápase, která byla Mariánskými Lázněmi opět potrestána, když na konečných 2:2 vyrovnal Petr Holub.

 

Vyrovnávací gól padl poté, co Doubravka darovala hostům autové vhazování a po špatném vystoupení jednoho z obránců se k následnému centru dostal hostující útočník, který s nutnou dávkou štěstí bočními nůžkami zamířil přesně k tyči. Závěr utkání už nic nepřinesl a o osudu utkání rozhodly pokutové kopy, v nichž byli úspěšnější hosté a odvezli si do Mariánských Lázní bod na víc po výhře 3:2 na penalty, které vychytal střídající brankář Ondřej Jacko-Lysák.

 

Zdroj: sksencodoubravka.cz



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Luboš Vašica (trenér): „Bod bereme. Kdybychom neudělali dvě hrubé chyby, zápas bychom vyhráli. Mrzí nás prohra na penalty, jelikož jsme 3 neproměnili.“




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - P. Knakal [-] - - M. Ungr [-] , D. Skopový [-] (46. P. Petrželka [-] ) , P. Krejčí [-] - D. Sýs [-] , P. Morávek [-] , D. Künstner [-] , J. Petr [-] , V. Světlík [-] , D. Brabec [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Drahorád [-] - T. Denk [-] , P. Holub [-] , D. Cinkanič [-] , Z. Štěpán [-] , J. Lattisch [-] , M. Kravar [-] , M. Lukáš [-] , P. Grambal [-] , T. Kabelák [-]

ŽK: 90. M. Ungr .
Hráči zápasu: D. Künstner - O. Jacko-Lysák .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: ŠVORC Jan - ULRICH Tomáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.