Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 13:00

16.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Březová dvakrát promarnila vedení a ze Soběslavi odjela s prázdnou


Branky


0

Fotbalisté Březové bez Pavla Horvátha v sestavě nestačila na Soběslav, přestože na jejím hřišti v úvodu zápasu dvakrát vedla. Spartak ovšem dvakrát dokázal zareagovat a ještě před přestávkou dokonce zápas otočit. Obrat dokonal Jan Suchan a Soběslav vyhrála 4:2. Jiří Šellong se stal smutným hrdinou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Šellong vstřelil dva góly, leč žádný ze spoluhráčů se nepřidal

Jiří Šellong odehrál v Soběslavi fantastický zápas a během prvního poločasu v rozmezí sedmi minut vstřelil dva góly, jenže hosté se ani jednou z vedení neradovali příliš dlouho a fotbalisté domácího týmu ještě do přestávky dokázali utkání otočit na svou stranu. Velkou roli sehrál fakt, že hráči Soběslavi vždy dokázali na jednobrankové manko rychle zareagovat. Březová se ovšem prezentovala v ofenzivě dobrým výkonem a rozhodně nespoléhala jen na obranu.

 

Březová se nachází v tabulce na skvělém pátém místě a mohla se v případě vítězství dotáhnout až na druhý SK Rakovník, jenže mezi oběma trefami Jiřího Šellonga se prosadil v dresu Soběslavi domácí Pavel Nohava, zatímco na druhý jeho gól odpověděl sedm minut před koncem prvního poločasu Filip Vaněk a během dalších 180 sekund už Soběslav vedla, když se krátce po vyrovnávacím gólu prosadil Jan Suchan a dokonal fantastický obrat...

Soběslav sice po přestávce nedala penaltu, výhru si však pohlídala

Soběslav vstupovala do druhého poločasu s jednobrankovým vedením 3:2 a netrvalo to dlouho, aby se skóre utkání měnilo ve prospěch domácího týmu znovu. Hosté faulovali v pokutovém území a z penalty mohli navýšit svůj náskok, brankář Vojtěch Štrunc ovšem skvěle vystihl směr střely a počtvrté v zápase zatím míč ze své sítě nelovil. Ačkoliv se oba týmy dostávaly do šancí, na další gól si fanoušci museli počkat až do samotného závěru zápasu.

 

Domácí fotbalisté stále těsně vedli o jeden gól a těžko říci, zda se jim do jejich hlav s blížím se koncem proti lépe postavenému týmu v tabulce začala vkrádat drobná nervozita, která by byla samozřejmě přirozená. Pět minut před koncem si ovšem zhluboka oddechli, protože vítězství Soběslavi potvrdil Martin Dvořák a upravil konečný výsledek na 4:2. Soběslav předvedla skvělý obrat ještě před přestávkou a všechny tři body zůstaly doma.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , K. Chotovinský [-] , J. Boháč [-] - P. Bouchal [-] , V. Žalda [-] (74. M. Dvořák [-] ) , P. Nohava [-] (89. J. Šmídmajer [-] ) , F. Vaněk [-] (87. V. Wimmer [-] ) , M. Mazouch [-] - T. Mazouch [-] (86. E. Uličný [-] )

FK Olympie Březová
V. Štrunc [-] - P. Neumann [-] , J. Šaloun [-] , D. Horvát [-] , V. Neudert [-] - D. Martinec [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Domin [-] (46. J. Kašpar [-] ) , T. Bereczký [-] , P. Peterka [-] (62. J. Štěrba [-] ) , J. Šellong [-] -

ŽK: 52. D. Martinec , 65. J. Šaloun .
Hráči zápasu: P. Nohava , J. Suchan , F. Vaněk - J. Šellong .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - VNUK Josef, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.