2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Pražák vystřelil pacovskému "béčku" tři body


Branky


0

Od třetí minuty domácí po přímém kopu božejovského Kopejtka prohrávali. Rozhodujícím faktorem pro výsledek utkání se ukázala střídání domácích v úvodu druhého poločasu. Střídající Tomovič a Pražák svými úspěšnými trefami otočili zápas a všechny body tak zůstaly v Pacově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mančaft chtěl navázat na předchozí utkání a připsat si další domácí vítězství. Bohužel začátek utkání se mu vůbec nepovedl. Ve 3. minutě zahrával Kopejtko přímý kop téměř z poloviny hřiště, domácí gólman podběhnul balón a míč zapadnul do brány. Z následné rozehrávky šli domácí do ofenzívy, Jan Přibyl se uvolnil po lajně, našel ve vápně své jmenovce Jaroslava, jehož střelu gólman chytil. Touto akcí začal pro domácí festival v neproměňování šancí. Během následných 20 minut zahodil své gólové příležitosti Jaroslav Přibyl, Gavrecký a Jan Přibyl. Nutno podotknout, že se hosté soustředili na defenzívu a domácí měli nadále obrovskou převahu. Drželi míč na svých kopačkách, občas zbrkle a nervózně vyhodnotili své příležitosti. Ke konci poločasu se dostal do šance Maršík, bohužel jeho střelu brankář s přehledem chytil.

Po 1. poločase došlo ke dvěma změnám a opět se střídání ukázala jako rozhodující. Hra Pacova ještě více nabrala na obrátkách a snažila se co nejdříve otočit nepříznivý stav. V 58.minutě se konečně podařilo domácímu mužstvu prolomit defenzívu a srovnalo na 1:1. Po kombinaci středové řady našel Gavrecký centrem Tomoviče, který tváří v tvář nedal gólmanovi šanci. O necelých 10 minut se opět měnilo skóre. V 66. minutě se na levé straně uvolnil Miskai a po kombinaci s Dvořákem našel za vápnem Pražáka, který z první vystřelil placírkou, a jeho střela skončila přesně u levé tyče. Mužstvo se potom uklidnilo, přestalo kazit v rozehrávce a nadále se tlačilo dopředu. O pár minut později se aktivní Pražák opřel do střely za vápnem a orazítkoval břevno.  Z další šance se dobře uvolnil Dvořák, vystřelil a jeho střelu stěží gólman vyrazil nad břevno. Ke konci zápasů se uvolnil velmi aktivní Tomovič, obešel obránce a sám před gólmanem ještě našel Hrobského, jehož střela do odkryté branky skončila vysoko nad. Hosté se stejně jako v prvním poločase dostali do ojedinělých šancí, s kterými si obrana domácích poradila a domácí mančaft zaslouženě bral všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Jaroslav Kerouš, trenér Pacova B: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. I když to podle výsledku nevypadá, naše mužstvo mělo téměř celý zápas obrovskou převahu. Chci pochválit všechny hráče, brankářem počínaje a střídajícími hráči konče. Mužstvo se po obdržené brance nesložilo a snažilo se utkání zvrátit. Stálo nás to hodně sil a mužstvo ukázalo svojí sílu z podzimních bojů.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
T. Pistulka [-] - D. Podolský [-] (46. J. Pražák [-] ) , J. Kuran [-] , M. Bezemek [-] , M. Dvořák [-] - M. Miskai [-] (80. P. Starka [-] ) , P. Hrobský [-] , M. Maršík [-] , J. Přibyl [-] (53. F. Tomovič [-] ) - P. Gavrecký [-] , J. Přibyl [-]

TJ Sokol Božejov
T. Hašek [-] - J. Kumžák [-] , M. Rataj [-] , J. Kumžák [-] , T. Maršák [-] - J. Menhard [-] , J. Pejcl [-] (59. M. Carva [-] ) , P. Kubů (2) [-] , J. Vacek ml. [-] - R. Kopejtko [-] (55. J. Šátek [-] ) , P. Kubů (1) [-]

ŽK: 70. M. Bezemek .
Hráči zápasu: F. Tomovič , M. Maršík - T. Hašek .
Místo: Pacov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.