Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu céček byl úspěšnější hostující Měřín


7

Na umělé trávě ve Velkém Meziříčí bylo k vidění osm branek. Po vyrovnané první půli se podařilo výhru ukořistit hostům z Měřína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu

Do začátku utkání nastoupili domácí s třemi novými hráči, kteří přišli z Dolních Heřmanic. Od samého začátku doprovázel utkání silný vítr, který měl v zádech zprvu domácí tým, což paradoxně neodpovídá tomu, že první gól utkání již ve 12. minutě vstřelil František Hlaváč z Měřína a ujali se tak rychlého vedení 1:0. To jim ovšem nevydřželo dlouho, jelikož kopyto Adam Pospíšil se ve 14. minutě ukopnul a stav utkání vyrovnal. Domácímu týmu dělali po celou dobu utkání utočníci hostujícího celku velké problémy, chvílemi mezi domácí obranou procházeli doslava jako nůž máslem. Ve 28. minutě se však po krásné akci Libora Smejkala st. spolu s Dušanem Smejkalem, kterou zakončil druhý jmenovaný, ujali vedení domácí 2:1. Toto vedení jim hosté sebrali v 39. minutě po brance Petra Pospíchala. Před samotným koncem prvního poločasu se po krásném centru od Ondřeje ,,Čontyho" Šlapala dostal do brejku Filip Musil, ovšem pomezní rozhodčí mu po šedesátimetrovém sprintu nepochopitelně odmával offside a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Lubomír Štreit dvěma góly rozhodl

Do druhého poločasu v stoupili lépe hosté, kteří se v 61. minutě ujali vedení 3:2 po brance Tomáše Hrada, na to hned navázal hostující Lubomír Štreit v 66. minutě a skóre bylo pro domácí nepříznivé 2:4. Domácímu celku se ještě podařilo snížit, když branku vstřelil v 77. minutě Zdeněk Nováček. Hostující útočníci ovšem dělali domácí obraně velké problémy a konečné skóre utkání upravil svým druhým gólem v utkání Lubomír Štreit v 84. minutě. Zápas byl ukončen za stavu 3:5 a z vítězství se tak radoval celek měřínského céčka.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Filip Musil - hráč: Utkání doprovázel silný vítr, který více svědčil hostům, kteří své šance dokázali proměňovat. Jejich útočníci nám dělali velké problémy a Měřín C zaslouženě bere z utkání tři body.




Sestavy


FC Velké Meziříčí C
A. Vlk [-] - O. Šlapal [-] , Z. Nováček [-] , J. Večeřa [-] (46. L. Smejkal [-] ) , A. Pospíšil [-] , P. Ambrož [-] , D. Smejkal [-] , L. Smejkal [-] , F. Musil [-] , J. Prokeš [-] , D. Šlapal [-]

TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - J. Zelinka [-] (73. V. Pól [-] ) , J. Kučera [-] , B. Stejskal [-] - L. Štreit [-] , D. Horák [-] , F. Hlaváč [-] , J. Krčál [-] (56. J. Klimeš [-] ) - P. Pospíchal [-] , F. Panáček [-] , T. Hrad [-]

Počet diváků: 9. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - LIŠKA Jiří, WASSERBAUER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích