V duelu béček Křoví s Os. Bítýškou se zrodila remíza


Branky


8

V prvním jarním zápase se po zimní přestávce představilo béčko Křoví na domácí půdě proti béčku Osové Bítýšky. Hosté se v první půli ujali vedení, ale domácím se zásluhou Plechatého podařilo v druhém poločase vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Dupal zařídil hostům vedení

První poločas začali hosté aktivně, ale bez nějaké větší šance. Poté se hrálo mezi vápny a hra se vyrovnala. Postupně taktovku utkání přebírali domácí, vypracovali si hodně rohových kopů, ze kterých ale také výrazně branku hostí neohrozili. Na konci poločasu byl faulovaný na hranici velkého vápna hostující hráč a byla nařízena penalta, které se ujal Miroslav Dupal a s přehledem proměnil. Do šaten na poločasovou přestávku tedy odcházeli spokojenější hosté.

Domácí Ondřej Plechatý vyrovnal

Od druhého poločasu se hrál vyrovnaný fotbal a po chybě hostů se domácí dostali do přečíslení, které dokázali proměnit. Střelcem vyrovnávací branky byl v 63. minutě Ondřej Plechatý. Zbytek zápasu se dohrál v klidu a výsledkem byla zasloužená remíza.

 

Report:

Zápas začal v přátelském duchu, první polovina byla vyrovnanější, na šance asi 3:1 pro domácí. Ze začátku vstoupili do hry lépe hosté, když produkovali tlak cca prvních 10 minut. Poté se hra srovnala a postupně jsme si začali získávat balon, častěji, okolo třicáté minuty už jsme měli pěkný tlak a dvě tutové šance, které jsme nedali, hosté to dokázali vyrazit na brankové čáře poté, co jsme 2x překonali i brankáře. Následně došel faul, dle mého velice přísný, po kterém vzešla penalta pro hosty, kterou následně proměnili. Faul to jasně byl, ale bylo to dle mého ještě těsně před čarou. Rozhodčí to posoudil velice přísně. Ovšem v prvním poločase to byla jediná vada, které se rozhodčí dopustil. Poté jsme se tlačili do zakončení dále, ale z poslední tutovky před pulkou už gol nevzešel. Druhý poločas už byl celkem pěkně vyostřený. Pomohl k tomu hodně sudí, který pískal naprosto katastrofálně ve druhé půli. Do druhé půle jsme opět vlétli s obrovským tlakem a trval téměř do konce zápasu. Hosty jsme do ničeho nepustili. Naopak to bylo na šance ve druhé půli tak 6:0, ale dali jsme pouze jeden, ale za to moc krásný gol. Na konci sudí dokázal rozbouřit i fanoušky domácích a hosté, co jsem se stihl všimnout, ani neprotestovali a nehádali se, hostující golman vyběhl z brány, ale už nestíhal doběhnout balon a tak vrazil do našeho hráče a rozhodčí místo přímáku či penalty, nemohu posoudit (byl jsem na druhé straně hřiště), pískl faul na golmana, což určitě neměl. Poté už zápas skončil. (autor: Jan Prokeš)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Jan Prokeš: Za mě si Křoví jasně zasloužilo vyhrát. Obrana naprosto super, musím všechny hráče Křoví pochválit za předvedenou hru. Jen škoda neproměněných šancí. Rozhodčí byl tak na známku 3 z 10. Hrůza.




Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana, KŘÍSTEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - ŠOUSTAR Jaroslav: 9
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Sokol Křoví B: 8
Výkon hostů - SK Osová Bítýška B: 8
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Řeháček - 9, Milan Dvořák - 9, Marek Havlík - 9, Petr Malý - 9, Jan Večeřa - 9, Radek Bartoš - 9, Milan Volf - 9, Miroslav Dupal - 9, Pavel Karmasin - 9, Jan Havlín - 9, Ladislav Habán - 9,

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích