Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenice vykřesala výhrou záchranu!


Branky


28

V posledním kole se bude Velká Losenice spoléhat na udržení Nedvědice v I. B třídě, to jí přinese jistou záchranu v soutěži. Jinak se musí domácí pro klid dostat před jednoho z dvojice Věchnov, Strážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Nepřijel delegovaný rozhodčí, a tak musel pískat laik. Zápas začal ve svižném tempu a domácí se ujali vedení už ve 2. minutě střelou J. Grodla. Hra se přelévala ze strany na stranu. O co byli hosté techničtější, o to byli domácí více bojovnější. Do konce poločasu se už nic zvláštního nestalo.

Výhru urvali domácí v samotném závěru

Druhý poločas nabídl lepší podívanou. Hned ve 46. minutě vystřelil na bránu M. Sysel, trefil tyč, střela se odrazila od brankáře J. Kasala přímo do brány 1:1. O minutu později poslali míč domácí za obranu hostů a P. Kamarád nezaváhal 2:1. Březí převzalo iniciativu a zvýšilo svůj tlak na Losenici, z čehož vyplynula vyrovnávací branka v 70. minutě M. Holánkem. Za tohoto stavu se domácí jen bránili a odkopávali balony, což jim paradoxně pomohlo k dalším brankám. Dva nákopy za obranu hostů zužitkovali svými brejky R. Kasal a M. Fišar. Během dvou minut bylo o zápase rozhodnuto 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Tuto výhru jsme po dlouhé době potřebovali, aby klukům zdvihla sebevědomí. Rádi bychom se ve 3. třídě udrželi, aby se naší mladí kluci mohli učit od takových týmů jako je třeba Březí-Březské. Děkuji oběma týmům za férovou hru a úctu k laickému rozhodčímu.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - P. Neubauer [-] , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , R. Pátek [-] - J. Grodl [-] (68. O. Augustin [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - M. Fišar [-] (83. F. Mach [-] ) , P. Kamarád [-] (60. D. Škarka [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Hála [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , M. Běloch [-] - S. Tvarůžek [-] , M. Holánek [-] (70. P. Lysoněk [-] ) , M. Sysel [-] , T. Habán [-] - D. Dostál [-] , V. Klíma [-] (46. J. Jobánek [-] )

Hráči zápasu: R. Kasal , P. Kamarád .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - PÁTEK Josef (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Losenice jestli se nechce loučit s třetí třídou musí vyhrát. Březí hraje střed tabulky, Losenice má větší motivaci a zápas vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů