1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Měříně se body dělily


Branky


28

Souboj o špici tabulky mezi rezervou Měřína a Pohledcem skončil nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili vedoucí branku

Zápas o umístění na špičce tabulky odehráli domácí Měřínští s hostujícím Pohledcem. Oba týmy předváděli od začátku kombinační fotbal, kde měl prvních 20 minut navrch hostující tým. Parodoxně to byl domácí Měřín, kdo se v 7 minutě dostal do slibné příležitosti. Pohledec hrozil hlavně ze standardních situací, a to po celý zápas, kdy domácí obranu překonával v hlavičkových soubojích, avšak bez dostatečného důrazu či přesnosti. V 36. minutě domácí Robotka vysunutým presinkem vybojoval na levém rohu Hájkova vápna míč, zatáhl ho k brankové čáře, předložil na penaltu Vokounovi, ten míč přidržel a placírkou po zemi zakončil k tyči. Následně se hrál vyrovnaný fotbal. 15 sekund před koncem se dostal do šance hostující záložník, po odkopu propadl míč a s přispěním špatného rozestavení domácí obrany se řítil sám na branku, domácího gólmana kličkou sice překonal, ale míč na hrací ploše nestihl a branku minul.

Pohledec v závěru vyrovnal

V druhém poločase se pokračovalo v kombinačním fotbalu z obou stran. Do zakončení se obě mužstva dostávali spontánně a bez jasných gólových parametrů. To se mohlo změnit v 75. minutě. Po pěkné kombinaci dostal vysunuvší se obránce Kučera míč na vápně, otočil se okolo obránce pěknou kličkou a následně byl sestřelen k zemi. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Robotka, ale poprvé v této sezóně se z penalty mýlil, přestřelil branku těsně nad pravou šibenici. O 5 minut později byli domácí ještě smutnější. V pasáži, kdy měli Měřínští herně navrch, se v útočné fázi pokusil Horák o rychlé přenesení hry, hosté šli do rychlého brejku a Starý překonal lobem vybíhajícího Sysla a srovnal na 1:1. Domácím začaly docházet síly a ke stálejšímu tlaku se už nedostali. Následně hosté nastřelili břevno a domácí Procházka mířil z vápna znovu těsně nad.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Po dlouhé době jsme předvedli stabilní výkon po celý zápas, o to více mrzí, že jsme nezískali potřebné 3 body na teoretické 2. místo. Utkání s Pohledcem mělo na III. třídu nadstandardní parametry, šancí sice méně, ale nebyla to klasická nakopávaná, jak je tu zvykem. Jsem zvědav, jak a v kolika lidech odehrajeme poslední zápas s Jimramovem. Poločas rozpadu našeho mužstva nebyl zrovna dlouhý, a kdybychom dnes měli na střídačce 2 další borce, tak to utkání mohlo dopadnout jinak. Zápas rozhodně remízový byl a pro oba týmy je to bodová ztráta.

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - L. Řezníček [-] , P. Král [-] , D. Hrůza [-] - D. Robotka [-] , D. Horák [-] , L. Pololáník [-] (67. P. Kolouch [-] ) , J. Kučera [-] - J. Vokoun [-] - J. Procházka [-] , J. Zelinka [-] (56. Z. Pešek [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Skalník [-] (61. B. Puchýř [-] ) , J. Martaus [-] (67. F. Karmazín [-] ) , J. Pustina [-] , L. Ondráček [-] (87. J. Švanda [-] ) , V. Šaroun [-] , P. Skalník [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , V. Hubáček [-] , J. Starý [-]

Hráči zápasu: J. Vokoun .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - BUDÍN Jan, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Souboj o možné druhé místo rozhodnou domácí. V domácím prostředí jen těžko ztrácejí body a když si pohlídají střelce hostí Bártka není co řešit.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů