0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza se zrodila v Žirově.


Branky


0

Utkání nevalné úrovně mezi Žirovem a Kamenicí nad Lipou B skončilo spravedlivou remízou. Zápas s minimem šancí se odehrál za silného větru a diváci v něm branku neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První utkání žirovského „A“ týmu na svém hřišti po více než rok a půl trvající rekonstrukci, bylo silně ovlivněno počasím, a to konkrétně větrem. V první půli hrál vítr do karet Žirovu, když tuto „výhodu“ nešťastně zvolil domácí kapitán Morava, který tak svým vyčerpaným spoluhráčům pořádně zatopil do druhé půle, kdy se na koně pro změnu dostali kameničtí.

V první půli na hřišti panovala převaha domácích, když dvě „tutovky“ po standardních situacích zazdil z metru Bratrů a Moravovi vytáhl pěknou střelu dobře chytající Macháček. Domácím dělaly problémy zejména rychlé brejky hostů po propadnutí ve středu hřiště, které povětšinou táhl jejich nejlepší hráč Kašparec. Tyto situace však zůstaly nevyužity a do prochladlých kabin se šlo za stavu 0-0.

Úvod druhého poločasu přinesl těžký tlak hostů, který se však převážně odehrával po vápno Žirovských. Největší šanci Kamenice měl v 60. minutě Patrik Macháček, který z blízka trefil hlavou pouze dobře postaveného Jonáše. V průběhu poločasu se situace na hřišti vyrovnala a vše směřovalo k bezbrankové remíze.  V 82. minutě ještě zahrozil domácí kanonýr Nebesař, který v těžké pozici nedokázal ze dvou metrů zakončit do odkryté branky Macháčka.

Utkání skončilo po urputném boji spravedlivou remízou – domácí byli o něco lepší v poli, hosté v přechodu do útoku a nebezpečném tahu na bránu. 

V dresu domácích hrála prim nová akvizice, divizí ostřílený „bombarďák ze Zachotína“, Patrik Klofáč, který zejména ve druhém poločase o třídu převyšoval ostatní na hřišti.

U hostů hrál výborně středopolař Kašparec, který byl ke konci zápasu vysunut na hrot, kde už naštěstí pro domácí nebezpečný nebyl. Další kvalitní výkon předvedl bezchybný předstoper Strašík, který dokázal přidat i nadstavbu v podobě podpory ofenzívy a průniků středem hřiště až do nebezpečného zakončení.

Bojovnému a tvrdému utkání přihlíželo 8 promrzlých diváků, kteří mohli ocenit zkušený výkon rozhodčího Faltýnka, který nenechal dojít k žádným zákeřným zákrokům.



Ohlasy k zápasu


TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal, trenér Žirova: Navázali jsme na dobrý výkon z minulého kola z Obrataně a připsali si další důležitý záchranářský bod. Z prvních tří kol s týmy z vršku tabulky máme 4 body, se kterými jsme spokojeni. Děkujeme Kamenici za férové utkání.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Aleš Schober, kapitán Kamenice nad Lipou B: Na utkání se z lavičky zřejmě moc hezky nekoukalo, když se jednalo se zejména o urputný boj o střed hřiště. Ani jeden z týmů nedokázal proměnit po málu svých šancí a utkání tak dospělo ke spravedlivé remíze.



Sestavy


TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Cvrček [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] , J. Brož [-] - L. Morava [-] , M. Bělík [-] (54. J. Hána [-] ) , P. Klofáč [-] , L. Jonáš [-] - L. Nebesař [-] , P. Křivan [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] , J. Pfaur [-] (68. D. Slabý [-] ) - P. Macháček [-] , L. Kašparec [-] , M. David [-] , D. Schober [-] - J. Růžička [-] , D. Růžička [-] (66. P. Tuček [-] )

ŽK: 44. P. Klofáč - 35. J. Pfaur , 62. M. David .
Hráči zápasu: P. Klofáč - L. Kašparec , J. Strašík .
Místo: Žirov. Počet diváků: 8.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.