Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov dokonal po přestávce obrat!


Branky


29

Rozjetý Jimramov nezastavil ani Věchnov a domácí tak stále hrají o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov se dostal do vedení

V dalším mistrovském utkání jarní části třetí třídy přivítali domácí tradičního soupeře z Věchnova. Utkání se hrálo za ideálního fotbalového počasí před slušnou návštěvou 130 diváků. Domácí pokračovali v dobrých jarních výkonech, ale nedůraz v koncovce znamenal, že z množství šancí branky nepřicházely. V 18.minutě střelu Ćerného z volného přímého kopu tečovala zeď a brankář Starý ji vyrazil na břevno. Nedáš dostaneš se ukázalo ve 28.minutě, kdy po špatné rozehrávce domácích na pravé straně hosté po nenápadné akci šli Juračkou do vedení, když jeho slabá střela šla přesně k levé tyči. Ve 38.minutě utekl po pravé straně Štěrba, ostře odcentroval a po bombě nabíhajícího Pavla Sedláka se břevno hostující branky chvěje ještě teď

Jimramov ve druhé půli třikrát skóroval

Do druhého poločasu domácí nastoupili se snahou rychle otočit skore, ale celá řada nepřesností a hra hostí, kteří hlavně bránili a velmi dobře chytající brankář Starý změnu skore nepřinášeli. Až v 68.minutě odcentroval z levé strany Novotný, hosté nepokryli nabíhajícího Štěrbu a ten s přehledem hlavou vyrovnal. Vyrovnání domácí povzbudilo a tlak před brankou hostí narůstal, ale obrana hostí držela. Až v 84.minutě po pěkné kombinaci se míč dostal k nabíhajícímu Dvořákovi a ten trefil pravou šibenici. Skóre utkání uzavřel v 89.minutě Ćerný, který se nejlépe orientoval ve skrumáži v malém vápně a protlačil míč do sítě a tak domácí prodloužili šňůru neporazitelnosti na 12 zápasů v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: V první půli jsme zahodili několik šancí a hosté nás z brejku potrestali. I ve druhé půli jsme šli za výhrou a nakonec se dokázali prosadit a podle mně zaslouženě zvítězili. Borce chválím za to, že si šli celý zápas za svým a za sebe můžu říct, aniž bych chtěl dělat ramena, že jsem celou dobu věřil, že se prosadíme. Stoupáme tabulkou nahoru, ale pro mně je pořád favoritem na první místo Oskarova parta. Nemůžeme neslyšet a nevidět postupové spekulace, ale pro nás to teď fakt není téma. Nás zajímá příští neděle a Strážek. Za 14 dní se udělá závěrečný účet a uvidí se kdo půjde nahoru, kdo dolů a kdo zůstane. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

TJ Věchnov
David Starý: Sportovně musím uznat, že z množství šancí, které si Jimramov vytvořil by bylo k nevíře kdyby nebrali tři body. My jsme si vytvořili všeho všudy tři šance a absence Ondry Ostrýže byla znatelná. I tak jsme bojovali a nedali se zadarmo, což je před posledními dvěma koly důležité. Věřím, že ve III. třídě zůstaneme.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , O. Černý [-] , M. Zavadil [-] - V. Dostál [-] (78. V. Peňáz [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - M. Zobač [-] (65. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-] (85. J. Sedlák [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - P. Nosek [-] (72. J. Jedlička [-] ) , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , R. Pivko [-] , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , D. Uhlíř [-] , J. Juračka [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

Hráči zápasu: J. Štěrba , M. Dvořák , Z. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOCOUR Erik - PAJKR Jaroslav (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Velín
Tip experta: výhra domácích

Jablonec této soutěže má skvělé jaro a je ve hře o nejvyšší okresní soutěž. Hosté se oproti podzimu také zlepšili, ale proti Borovsky´s boys nebudou mít šanci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích