3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o záchranu zvládl lépe Bohdalec!


Branky


29

Bohdalec vykřesal jiskru naděje, když zdolal Velkou Losenici

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec vstřelil dvě branky

Domácí v oslabené sestavě nastoupil v důležitém boji ve spodní části tabulky proti soupeři z Velké Losenice. Hosté začali utkání aktivně, dostávali se do šancí, ale všechny je dokázal pochytat dobře chytající brankář domácích Skryja. Po výkopu od domácí branky ve 30. minutě propadl balón mezi stopery k osamocenému Morkusovi, který dokázal překonat hostujícího brankáře – 1:0. O pět minut později bylo pro domácí ještě veseleji. Vít Ambrož vyslal svým přesným pasem do úniku Luboše Jašu, který tváří v tvář Kasalovi nezaváhal a zvýšil na 2:0. Hosté nadále drželi častěji balon a snažili se dostat do střeleckých pozic, ale do přestávky branku vstřelit nedokázali.

Domácí uhájili vedení

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Velká Losenice se dostávala do šancí, která však nedokázala zúročit. Teprve v 58. minutě se tváří v tvář Skryjovi ocitl Pátek a na jeho střelu již byl domácí brankář krátký – 2:1. Hosté vycítili šanci nalomené domácí potrestat dalším gólem a tlačili se do útoku, čehož využívali domácí a snažili se hrozit z protiútoků do otevřené obrany. Právě jeden takový zakončil v 66. minutě střelu do šibenice ze střední vzdálenosti Vít Petříček – 3:1. Ve zbytku utkání již bylo stoprocentních šancí poskrovnu. Velká Losenice se sice snažila opět snížit skóre, ale jejich pokusy končily buď v rukavicích brankáře Skryji nebo byly zblokovány domácími obránci.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Dnes nás podržel skvěle chytající Skryja a přesnost při zakončování akcí. Hosté si zápas prohráli sami a to jen díky špatné koncovce.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec:



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - R. Morkus [-] , P. Jaša [-] , V. Petříček [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] (56. P. Morkus [-] ) , V. Ambrož [-] , F. Franěk [-] , J. Dostál [-] (71. R. Kamarád [-] ) , T. Dostál [-] , J. Ambrož [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - F. Mach [-] , P. Mach [-] , P. Neubauer [-] , J. Augustin [-] - Z. Pospíchal [-] , J. Grodl [-] (46. R. Kamarád [-] ) , R. Kasal [-] , P. Zástěra [-] (66. D. Škarka [-] ) - M. Mokrý [-] , M. Fišar [-] (46. R. Pátek [-] )

ŽK: J. Kasal , 65. M. Mokrý , 85. F. Mach , 90. P. Mach .
Hráči zápasu: L. Jaša .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - CHRÁST Radim (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Roman Velín
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají poslední šanci zachránit se v soutěži, hosté si záchranu mohou pojistit. Minulý zápas s Polničkou však nezvládli, ale myslím si, že z Bohdalce body odvezou, navíc pokud nenastoupí střelec Sklenář.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů