2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova promrhalo dvoubrankový náskok


Branky


14. P. Fabík , 43. M. Krčál - 75. J. Jakeš , 89. M. Sysel
30

Rezerva Bohdalova neudržela poločasové vedení 2:0 a remizovala s Březím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o dvě branky

Do souboje loňských nováčků soutěže nastoupili domácí v oslabené sestavě a v brance dostal znovu šanci po výborném výkonu z minulého zápasu středopolař Filip Rosecký. Bohdalovští hráči ale byli v úvodu zápasu lepším týmem a dostávali se do náznaků šancí. Gól přišel po čvrthodině hry. Dalekonosnou nepříjemnou střelu Filipa Lána hostující brankář pouze vyrazil před sebe a dobíhající Pavel Fabík dorazil míč hlavou do sítě. Domácí byli stále lepší a Fabík měl na kopačkách další dva góly, ale branku netrefil. Hosté se do šancí také dostali, ale proti byl výborný Rosecký, nebo střely končily mimo tři tyče. Před koncem poločasu předvedli svou show Krčáls boys. 15-ti letý Lukáš zatáhl míč středem hřiště, přihrál 17-ti letému Michalovi a ten vstřelil svůj první gól v dospělém fotbale, obrovská gratulace. Do kabin tak šli spokojenější domácí.

Březí vyrovnalo v závěru

Druhý poločas začal vyrovnaně, ale postupem času začali dominovat hostující hráči. Jejich šance však vychytal jistý Rosecký. Čtvrt hodiny před koncem už se ale hosté dočkali snížení. Technicky skvěle vybavený Jakeš si udělal již po několikáté v zápase z domácích kužely a své sólo zakončil přesnou střelou k tyči. Domácí hráči už byli v tu dobu fyzicky vyčerpaní a potřebovali vystřídat, ale kvůli zbytečně tvrdému rozhodnutí vedení A-týmu nemohli do zápasu zasáhnout 3 hráči béčka, kteří budou v neděli hrát za A-tým. Upřímně řečeno, alespoň mladičký Filip Boháček mohl na 20 minut v klidu nastoupit. No co už, taková byla situace a zdálo se být otázkou času, kdy hosté vyrovnají. To se stalo minutu před koncem a nešťastníkem se stal Pavel Fabík. Nejprve odkop domácích ze skrumáže nedokázal na polovině zpracovat a prvním dotekem ho vrátil do ohně. Tam se k němu dostal Jakeš, znovu se prokličkoval až do šance, Rosecký ještě dokázal míč nohama zastavit a z brankové čáry ho odkopával vracející se Fabík, ale míč se odrazil od Sysla a pohroma byla na světě. Pro domácí bojovníky krutý závěr, ale takový je někdy fotbal.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín, asistent trenéra: Dnešní zápas byl z naší strany v prvním poločase velice dobrý, dvougólové vedení však mohlo být vyšší. Ve druhé půli jsme postupem času začali ztrácet dech a hosté toho vyyužili k vyrovnání. Dostat gól minutu před koncem je vždy kruté, ale na druhou stranu, kluci se dnes ohromně semknuli a bojovali jeden za druhého a to je někdy víc než body. Navíc hosté si bod také zasloužili. Pochvala patří všem na hřišti.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch:



Sestavy


Sokol Bohdalov B
F. Rosecký [-] - F. Lán [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] , L. Hanych [-] - P. Fabík [-] , M. Krčál [-] , V. Švoma [-] , J. Vytlačil [-] - J. Švoma [-] , L. Krčál [-] (53. A. Panák [-] )

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - M. Hála [-] , M. Běloch [-] , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , Z. Vala [-] - J. Jobánek [-] , M. Holánek [-] (63. V. Klíma [-] ) , M. Sysel [-] - D. Dostál [-] , J. Jakeš [-]

ŽK: 37. B. Křesťan - 68. P. Šimek .
Hráči zápasu: F. Rosecký , M. Krčál .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - BENEŠ Jaroslav, POKORNÝ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Procházka

Tip: výhra domácích

Naši přivítají na hřišti celkem slušně sehraný tým. I když to budeme mít těžký, věřím že doma body pohlídáme.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Naši přivítají na hřišti celkem slušně sehraný tým. I když to budeme mít těžký, věřím že doma body pohlídáme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů