Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola! Žirov "vykradl" Obrataň.


Branky


0

O záchranu bojující Žirov překvapivě vyhrál na hřišti druhé Obrataně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prospali 1. poločas, kdy vázla hlavně komunikace mezi hráči, z čehož pramenil i první gól hostí. Další branky padaly po standardních situacích na obou stranách. Přímy volný kop téměř z poloviny hřiště zahrával domácí Hovorka a k překvapení všech, míč skončil v síti. Sehrál zde velkou roli i vítr. Na druhé straně se z přímého volného kopu krásně od tyče trefil Lukáš Morava. Druhý poločas se hrál za převahy domácích. Žirovští však dobře bránili a měli v brance výborného Jonáše. V závěru mohl vedení Žirova navýšit Šťastný, dvakrát utekl domácí obraně, vstřelit branku nedokázal. Domácí byli lepším týmem, Žirov však bere všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Jaroslav Přibyl (trenér Obrataně): Dokázali jsme si vypracovat řadu šancí, které jsme neproměnily. Časté nepřesnosti v rozehrávce a hlavně nedorozumění v obranné řadě nás srážely dolů i po psychické stránce, z čehož se odvíjel i konečný výsledek.

TJ Střepina Žirov
Jiří Doležal (trenér Žirova): Za bojovný výkon chválím své svěřence a jsem rád za důležité 3 body z venku, které nám pomohou v postupu výše ode dna tabulky.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Vesecký [-] (46. A. Pařil [-] ) , J. Kalina [-] , L. Menšík [-] , L. Melichar [-] (46. L. Polanecký [-] ) - R. Buchar [-] , R. Tábora [-] , F. Hovorka [-] - M. Pučálek [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-]

TJ Střepina Žirov
J. Jonáš [-] - J. Brož [-] , T. Haruda [-] , R. Bratrů [-] (25. P. Křivan [-] ) , J. Hána [-] - L. Jonáš [-] , P. Klofáč [-] , L. Morava [-] , R. Mašát [-] - L. Nebesař [-] (87. D. Němec [-] ) , M. Šťastný [-]

Hráči zápasu: F. Hovorka - P. Křivan .
Místo: Obrataň. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.