Velká Losenice vyhrála důležitý zápas


Branky


30

Velká Losenice prokázala v domácím prostředí svoji sílu a porazila favorizovaný Měřín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Pátek vstřelil rozhodující branku

Obě mužstva začala utkání pěkně z ostra, hra se přelévala mezi oběma vápny. Rozhodčí připustil tvrdší hru, což někteří hráči hůř nesli a komentovali výroky rozhodčího, ten sjednal pořádek tím, že začal rozdávat žluté karty. Vše se rozhodlo ve 34. minutě, kdy po pěkné kombinaci domácích P. Zástěra našel úplně volného R. Pátka a ten nezaváhal 1:0. Do konce půle se už nic nestalo.

Domácí si již výhru pohlídali

Hosté začali zvýšeným tlakem na domácí a ti se spoléhali na zodpovědnou obranu. Z rychlého protiútoku domácí Z. Pospíchal trefil břevno Syslovi branky. V závěru utkání byl vyloučen losenický hráč J. Marek, u následného přímého kopu se vyznamenal domácí brankář J. Kasal. Hráči Losenice dotáhli utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Proti kvalitním hráčům Měřína jsme na hřišti museli nechat hodně sil, abychom zápas zvládli. V domácím prostředí se nám zatím daří, ale rádi bychom přivezli nějaké body i z venku. Chválím kluky, že hráli jako tým.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Gól inkasovaný znovu po naší chybě. První poločas jsme domácím nestačili a když už se začneme v druhém poločase konečně nadechovat k stálejšímu tlaku, začne naplno úřadovat rozhodčí svým stupidním metrem. Nesmyslné posuzování zákroků na obě strany eskalovaly až k hrubé hře, kde už šlo o zdraví hráčů. Neodpískané ataky do obličeje, úmyslné fauly i fauly na gólmany, jen krátký výčet z chyb. Pan Šula se za celý zápas rozběhl jen když jednomu z našich uděloval žlutou kartu za kecy. Místo spreje, jako v lize, by si měl pořídit pravidla fotbalu a začít u toho taky myslet.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - P. Zástěra [-] (58. M. Kubát [-] ) , T. Neubauer [-] , D. Králíček [-] (56. Z. Pospíchal [-] ) , R. Kasal [-] , J. Marek [-] - R. Pátek [-] (68. M. Fišar [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Hrůza [-] , P. Král [-] (49. L. Řezníček [-] ) , Š. Král [-] , D. Jonáš [-] - L. Pololáník [-] , J. Procházka [-] , D. Kolouch [-] , D. Robotka [-] - J. Vokoun [-] , M. Hladík [-]

ŽK: 35. D. Králíček , 69. M. Fišar , 89. J. Marek , 90. P. Neubauer - 3. M. Hladík , 54. J. Vokoun , 54. D. Kolouch , 63. P. Sysel , 66. D. Robotka . ČK: 90. J. Marek .
Hráči zápasu: R. Pátek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šula Petr - PÁTEK Josef (N), PÁTEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 6
Rozhodčí - Šula Petr: 2
Zázemí: 6
Výkon domácích - TJ Velká Losenice: 7
Výkon hostů - TJ Jiskra Měřín B: 6

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

V Losenici mají pěkné hřiště, což bude borcům z Měřína vyhovovat, za poslední roky se vždy pohybovali v horní polovině tabulky a mají špici na dosah a i po tomto kole budou o tu špici hrát, protože v Losenici vyhrají.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích