Derby ve Věchnově skončilo smírně!


Branky


52. J. Bílek - 70. M. Zich
31

Vedoucí celek soutěže Ujčov sehrál remízové utkání na hřišti Věchnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Krasné počasí s krásně připraveným trávníkem bylo jen třešničkou na dortu fotbalové neděle ve Věchnově. Na odehrání derby s Ujčovem si našlo cestu asi 150 lidí a vidělo derby jako řemen.    Od prvních minut byli mírně lepší domácí, kteří si vytvořili první gólovou šanci už ve 13. minutě a dokonce skončil i gólem, jenže pro údajný offside nebyl uznán. I hosté se snažili vytvořit si šanci, jenže naráželi na připravenou obranu domácích a krom dlouhých autů se na velkou šanci nedostali. Druhá velká šance se zrodila v domácím provedení v 31. minutě se do šance dostal po rohovém kopu Vojta Martínek, jenže ani jeho zásah nebyl pro údajný offside uznán. Velkou šanci měli i hosté z Ujčova, kdy se do samostatné akce dostal útočník Zich, ale brankář Starý si s jeho pokusem poradil.

Zápas skončil nakonec nerozhodně

Do druhé půle se hra domácích zlepšila a od prvních minut tlačili obranu Ujčova, ale František Bureš držel čisté konto. V 55. minutě si na výborně zahraný rohový kop naběhl Jirka Bílek a hlavičkou nedal Burešovi šanci. Pak jako by Ujčov ožil a rychlými protiútoky se snažil o vyrovnání, jenže nepřesnosti ve finální části útoku jim nedovolilo lepší zakončení. Až v 70. minutě se povedl hostům rychlý kontr a po nezjištné přihrávce Zichovi se podařilo Ujčovu vyrovnat. Po té se opět snažili skóre přehrnout na svoji stranu věchnovští hráči, jenže výborně chytající Bureš byl proti a nejvíce se zaskvěl proti střele Víti Huláka. Zápas tak skončil nerozhodně a derby nepoznalo vítěze.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Pro nás je to po průběhu zápasu ztráta dvou bodů. Byli jsme lepší a dva neuznané góly pro offside, které jak od hlavního tak pomezního byly viděny na 40 metrů, je to smutné, když se k tomu po zápase člověk přizná. Jen upřesňuji,že remíza nebyla spravedlivá a střed pole opravdu Ujčov neovládl jinak s panem Jančínkem souhlasím opravdu musí ten bod brát.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Derby skončilo asi zaslouženě remízou, bylo k vidění spoustu sporných okamžiků a emoce tryskaly proudem. My jsme od minulého zápasu hodně zlepšili mezihru a střed pole patřil nám, domácí se prosadili po rohu a tam jsme pochybili takticky. Bod z venku bereme.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - POKORNÝ Josef (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 5. 2018 12:25
Pokud si vybavuji tak jste se do zakončení u těch dvou offsidů dostali a jaksi z nich nic nebylo. Je to už teď stejně jedno skončilo to jak to skončilo.
3. 5. 2018 17:01
Jen bych rád reagoval na slova pana Starého. První offside zřejmě opravdu nebyl, ale druhý byl jasný, což potvrdili ihned po odpískání i domácí fotbalisté. Jen se divím, že nejsou zmíněné dvě situace ze druhého poločasu na opačné straně, kdy domácím pomezním byli odmávány dva offsidy, které nebyly a po kterých by měli hostující fotbalisté jasné tutovky. Domácí pomezní to po zápase komentoval pouze slovy, že se o offsidy nejednalo, ale mávnout je musel.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - : 5
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 6
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Věchnov: 6
Výkon hostů - SK Ujčov: 6
Hodnocení hráčů - hosté: František Bureš - 8, Jakub Hlaváček - 7, Jakub Štourač - 7, Petr Mareš - 7, Petr Blecha - 8, Petr Mitáš - 7, Přemysl Ryba - 7, Jakub Sedler - 8, Jakub Večeřa - 7, Jan Čuhel - 8, Pavel Mitáš - 7, Jaroslav Nedoma - 7, Jiří Mareš - 7, Zbyněk Mitáš - 7, Michal Zich - 8, Pavel Rotkovský - 7,

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra domácích

Nemůžu jinak, než věřit v sílu vlastního týmu. Doma se nám daří, proto tluču třikrát do dřeva a doufám že trend bude pokračovat, a pokud se marodi vyzdraví, tak budeme mít i na střídání pár lidí, nehledě na to, že jim máme za podzim co vracet. V Ujčově bohužel po zimě došlo k odlivu hráčů, ale to nic nemění na tom, že to je velice silný tým a brankář Fanda Bureš či chlapy Mitášovi jsou dostatečná síla na to aby ten postup o soutěž výš dopadnul. I tak VYHRAJEME!!!

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů