2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o poslední místo vyhrál Bohdalec


Branky


33

V souboji o Černého Petra se radoval v Bohdalci domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec dvakrát skóroval

K důležitému záchranářskému zápasu nastoupili fotbalisté domácího Bohdalce proti Polničce, pokud by domácí prohráli, záchrana v soutěži by se jim značně snížila.

Ze začátku utkání si hosté vypracovali lehčí tlak, který však byl paralyzován domácím gólem. V páté minutě se na hranici velkého vápna opřel do balonu Daniel Staněk a nechytatelnou ránou do šibenice překonal soupeřova brankáře – 1:0. Po vstřeleném gólu se hra přelévala z jedné strany na druhou, zákrok hostujícího brankáře ve vápně na Petr Jašu nechal rozhodčí bez povšimnutí, zatímco největší šance hostů skončila pouze na břevně. Odchod do kabin však měli opět příjemnější domácí. Ve 42. minutě našel centr Petra Jaši od levé lajny hlavu Daniela Staňka, který podruhé v zápase překonal soupeřova brankáře.

Druhý poločas již branka nepadla

Začátek druhého poločasu opět pokračoval ve vyrovnaném tempu. V 51. minutě však přišel zbytečně tvrdý zákrok hostujícího Klementa na domácího stopera Sklenáře, po kterém viděl hostující záložník rovnou červenou kartu a musel předčasně do sprch. Hosté hrající v deseti však poté paradoxně častěji drželi míč na svých kopačkách, avšak žádnou stoprocentní gólovou šanci si nevypracovali. Domácí se snažili hrozit z rychlých přechodů do útoku, avšak rovněž ani jeden z nich se gólově neujal. Zápas skončil vítězstvím domácích 2:0 a znamenal pro Bohdalec první jarní tři body v sezóně a posun na předposlední příčku, přičemž právě jejich poslední soupeř spadl na místo poslední.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Zápas jsme si pohlídaly a po zásluze získaly tři body.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Zápas o záchranu jsme nezvládli, přistup hráčů k zápasu byl hrozný, je na čase udělat změnu. Dotrénuji jaro pak uvidím, jestli budu pokračovat.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] (71. M. Horák [-] ) , D. Staněk [-] (89. P. Harvánek [-] ) , L. Jaša [-] , P. Černý [-] (56. J. Dostál [-] ) , V. Ambrož [-] (63. P. Morkus [-] ) , M. Kučera [-] , T. Dostál [-] , R. Morkus [-] , J. Ambrož [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Štíbal [-] , T. Litochleb [-] , V. Moravec [-] , K. Koblížek [-] (66. M. Neubauer [-] ) , M. Podloucký [-] (46. M. Jirásek [-] ) - J. Víška [-] , R. Klement [-] , J. Kohout [-] - I. Mittermayer [-] (83. J. Ondráček [-] ) , M. Smejkal [-] (71. J. Zachara [-] )

ŽK: 37. L. Jaša - 39. M. Podloucký , 80. T. Litochleb , 88. J. Ondráček . ČK: 51. R. Klement .
Hráči zápasu: D. Staněk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOCOUR Erik - FRANĚK František (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2018 16:11
Nevím, čím se p. Sklenář živí, ale myslím, že by měl zauvažovat o herecké kariéře. Za herecký výkon, který předvedl v tom to zápase by se nemusela stydět ani oskarová hvězda.
29. 4. 2018 23:46
Prohráli jsme si zápas samy naše hra byla hrozná,ale větší cirkus než od Bohdalce jsem ještě neviděl obzvláště Sklenář po faulu od našeho hráče který zato dostal červenou kartu která byla udělena správně, ale Sklenář řval jako by mel utrzenou celou nohu div ho neodnaseli na nosítkách a za pár minut nastoupil do hřiště a po zbytek zápasů tam běhal jako rybička a nic nebylo na jeho vážném zranění znát takový tým nemá co v téhle soutěži dělat a Luboš Jasa aby tam našemu hráči vyhrožoval to je ubohost páni fotbalisti z Bohdalce zamýšlené se nad sebou ani se nedivim že svami žádný tým nechce hrát.
29. 4. 2018 23:10
Jeden hráč porážku nedělá. Prohráli jsme si to sami. Herecký výkon pana Sklenáře by zasloužil Oskara. Nikdy jsem takto neslyšel křičet bolestí některého z našich hráčů a to měl jsem viděl Radima Synka se zlomenou nohou a jeho jediná starost byla jestli vstřelil branku. I když má někdo fotbalový talent tak fair play je jiná kategorie a možná, že na té nejnižší úrovni má nejvyšší prioritou. Fotbal chodíme hrát pro zábavu. Pana rozhodčího Kocoura jsem upozornil na dnešního hráče číslo 11 Sklenáře a snad mu příště nenaletí na jeho herecké výkony.
29. 4. 2018 21:39
Páni komedianti Jašové a ředitel cirkusu pan Sklenář dirigovali výhru Bohdalce,Sklenáři,máš oskara za komedii,doufám,že se potkáme na malé kopané,Franěk ti nepomůže.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Bohdalci se podařilo získat pouhý bod za jaro a to je v sestupové matematice málo. Výkony jak na houpačce, kdy s favoritem uhrají vyrovnanou partii a pak dostanou naloženo třeba jako v neděli od Jimramova. Polnička posílila a na výsledcích je to znát. Za jaro mají 5 bodů a hráli dva zápasy s těžkými soupeři z vrchu tabulky. Hodila by se nám remíza, ale Polnička vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů