6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vít Hulák předvedl střelecký koncert


Branky


34. V. Hulák (p.) , 37. V. Hulák , 46. V. Hulák , 75. V. Hulák (p.) , 77. V. Martinek , 87. P. Kučera - 22. T. Novotný
34

Věchnov vyhrál vysoko nad Hamry B a posunul se blíže středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov otočil průběh první půle

K odehrání 18. kola III. třídy Žďárska přijelo na skvěle upravený pažit věchnovského hřiště béčko kladivářů z Hamrů. Na podzim si z Hamrů odvezli věchnovští potupnou prohru po velice nepovedeném utkání a tak bylo Hamrům co vracet. Počasí a stav hřiště napovídal, že by se mohl hrát technický a pohledný fotbal. Začátek zápasu byl oboustranně kostrbatý s velkou dávkou nepřesností. Kladiváři, ale měli více míč na kopačkách a to i díky velké dávce nepřesností na domácích kopačkách. První ohrožení brány přišlo v 12. minutě, kdy Kolařík střelou k tyči přinutil brankáře Starého zákroku. O 5 minut později se Novotný prodral do zakončení, ale brankář Starý si i s touto střelou poradil. Tlak Hamrů se zvyšoval a odměna v podobě vstřelené branky, kdy Novotný se postavil k exekuci přímého volného kopu a s přispění rozestoupené ,,zdi" trefil ,,přímák" na 1 a poslal Hamry do vedení. Vstřelená branka, ale domácím prospěla, protože postupně začali domácí přebírat otěže zápasu. Po dvou náznacích šancí, kdy velice agilní Vojta Martínek na pravé záloze zásoboval útok přihrávkami přišlo vyrovnání s kopačky hráče zápasu Víti Huláka. Proměnil nařízený pokutový kop po hře rukou. O tři minuty později se prosadil opět výborně hrající Hulák, kdy zakončil akci po souhře Martínek - Soudek - Hulák.

Hulák si připsal čtyři branky

Vstup do druhé půle byl v podání věchnovských snoví, kdy hattrick završil Hulák. Po té se hra odehrávala spíše mezi vápny, kdy jak na jedné i na druhé straně se šance rodili po málu a spíše střely z větších vzdáleností od brány. Za zmíňku stojí střela domácího Kučery se kterou si poradil brankář Martaus a u hostí mohlo přijít snížení po střele Novotného, ale jeho střela do břevna neskončila za čárou. Z následné akce se opět výborně hrající Hulák dostal ke střele kterou hostující obránce zastavil rukou a z následné penalty se opět domácí radovali ze zvýšení skóre. V tu chvíli soupeř odešel úplně a důkazem je i pohledná akce, kterou zakončil gólem Martínek. Po té se do dvou šancí dostal i střídající Bukáček, ale střelecký prach měl zvlhlí. V 87. minutě opět po krásné akci uzavřel skóre zápasu na 6:1 domácí kapitán Kučera. 

Příští víkend čeká ve Věchnově hráče a fanoušky derby s Ujčovem. Srdečně zveme na derby v neděli od 16,00.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Po minulém týdnu se moc marodka marodka nevyprázdnila, ba naopak přibil na ní Jirka Bílek, ale zaplať Pán Bůh vrátil se Lukáš ,, Šakal" Novák a tak musel opět kovaný brankář Filip Uhlíř na beka a myslím si že si s funkcí beka pomaličku nabízí tykání. Musím pochválit trenéra Jirku Jedličku nejen za předvedený výkon na stoperu, ale i za trenérský majstrštyk, kdy si posty vyměnili Víťa Hulák s Petrem Kučerou a přineslo to výhru. Konečně jsme hráli fotbal, který jsme hráli v úspěšných sezónách, kdy jsme postoupili do okresu. Bylo vidět že všechny zápas bavil a na výkonu to bylo znát. Je stále co zlepšovat, ale zatím náš nejlepší výkon na jaře který pozvedl výborný Víťa Hulák a pánové Petr Soudek, Petr Kučera a Vojta Martínek.

FC Hamry nad Sázavou B
Jaroslav Krejčí: Soupeř zaslouženě sebral všechny body, nám se dnes nepovedlo vůbec nic a když k tomu připočtu sobotní turnaj malé kopané tak se není čemu divit.Síly nám velice rychle ubývaly. Musíme se připravit na domácí zápas a opět si připsat body do tabulky.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - P. Nosek [-] (59. T. Bukáček [-] ) , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Hulák [-] , P. Kučera [-] , V. Martinek [-] , D. Uhlíř [-] , J. Jedlička [-] , L. Novák [-] , F. Uhlíř [-]

FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - M. Gregar [-] , F. Chlubna [-] (77. L. Benc [-] ) , J. Culek [-] , P. Hron [-] , M. Poul [-] (51. A. Zátopek [-] ) , J. Kolarik [-] , P. Vašek [-] (59. M. Fila [-] ) , L. Sýs [-] , M. Petrik [-] , T. Novotný [-]

ŽK: 27. F. Chlubna .
Hráči zápasu: V. Hulák .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - ŠPINAR Jaroslav (N), POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Cimbálník
Tip experta: výhra hostů

Věchnov bude bojovat, chtít vyhrát a připsat si tak důležité body, ale podle mě si Jirka Kolarik a celé Hamry zápas více pohlídají a odvezou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů