Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Čejově, které skončilo spravedlivou remízou.


Branky


0

V utkání Čejova s Hořepníkem dokázali hosté vývoj zápasu otočit, body se však nakonec dělily - těsně před koncem vyrovnal Lukáš Kratochvíl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina se nesla ve znamení aktivní hry Čejova. Aktivitu domácí "přetavili" ve vedoucí branku. Hosté se do hry dostávali pozvolněji. Závěr druhého poločasu patřil právě jim a podařilo se jim také vyrovnat klasickým "gólem do šatny" ze sporné penalty. Hráče Hořepníku vyrovnávací branka psychicky zvedla a v 2. poločasu to byli právě oni, kdo diktoval tempo hry. Hosté dokázali otočit vývoj skóre. Domácí však "nesložili zbraně" a v závěrečných 10 minutách se semkli a podařilo se jim vsítit branku díky Lukáši Kratochvílovi - nejlepšímu hráči zápasu. Utkání tak skončilo spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
trenér Čejova: Snažíme se do kádru zapojit co nejvíce mladých hráčů, protože si myslíme, že je to správná cesta, jak by měl klub fungovat. Starší hráči by jim měli svými zkušenostmi pomoci. Dnes mi však od 2-3 hráčů větší bojovnost a pohyb bez míče. Střídající hráči oživili hru a zaslouženě jsme vyrovnali.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
L. Novotný [-] - M. Marek [-] , J. Semrád [-] , J. Svoboda [-] (83. L. Jech [-] ) , O. Beneš [-] - P. Kovařík [-] (83. L. Hložek [-] ) , P. Nápravník [-] (87. R. Moravec [-] ) , T. Pech [-] , J. Boček [-] (46. T. Pech [-] ) - L. Kratochvíl [-] , Z. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Hořepník
J. Lapáček [-] - M. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-] (86. F. Matějka [-] ) - O. Petrů [-] , M. Joneš [-] (52. F. Roman [-] ) , D. Jelínek [-] , T. Dlouhý [-] - R. Popelka [-] , K. Agyei [-]

ŽK: 17. T. Pech , 30. L. Kratochvíl - 42. T. Dlouhý , 57. K. Agyei .
Hráči zápasu: L. Kratochvíl , T. Pech - V. Filip .
Místo: Čejov. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.