1:1
(1:0)
85. D. Robotka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2018 17:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec ztratil v závěru vítězství!


Branky


42. V. Ambrož - 85. D. Robotka (p.)
1

Bohdalec sahal po vítězství nad favorizovaným Měřínem B. V závěru však hosté z penalty vyrovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec šel do vedení

Do utkání vstoupil lépe domácí Bohdalec. Ve 12. minutě po velikém tlaku nahrával Luboš Jaša do brejku osamocenému Staňkovy, ale ten zamířil do vybíhajícího golmana. Bohdalec stále tlačil a hosty zahraňovaly jen dlouhé odkopy. Šance střídala šanci, ale domácí nemohly balon dostat mezi tyče. Dlouhé dobývání hostující brány dokázal proměnit až ve 42. minutě po krásně akci Ambrož.

Z penalty vyrovnal Robotka

V druhém poločasu se hrálo vyrovnané utkání. Hra se pohybovala na středu hřiště, ale všechny šance končily na obranách. První obrovská šance přišla v 80. minutě, když hostující golman Sysel vyrazil balon na osamoceného Jašu, ale ten nedokázal balon zakončit do odkryté brány. V 85. minutě přišla první příležitost pro hosty, domácí Horák ve vápně fauloval a hostující Robotka z penalty jistě srovnal. V 88. minutě byla k vidění červená karta. Po souboji rameno na rameno upadl hostující útočník na zem a hra pokračovala dál, ale o minutu později udělil rozhodčí domácímu Sklenářovy z nepochopitelných důvodů žlutou kartu a poslal ho ze hřiště ven.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Dnes jsme byly jednoznačně lepším týmem a 3 body nezískaly jen díky nedůrazu při zakončení. Hosty jsme v utkání naprosto přehrály. Bohužel na konci utkání jsme opět propadly a připravily se tak o 2 body.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Musím uznat, že byli domácí první poločas lepší. Nebyli jsme schopní plynule přejít do útoku, kupili jsme chyby jak při rozehrávce tak v aktivitě, ostatně z toho vzešel i pěkný gól domácích. A ani z několika zahrávaných standardních situací jsme nebyli vůbec nebezpeční. O poločase jsme pozměnili sestavení a kupodivu to pomohlo. Neměli jsme zvlášť velký tlak, ale do slibných šancí jsme se dostávali. Neztotožňuji se tedy s názorem, že byli domácí celý zápas lepší jak my a už vůbec ne, že nás přehráli. Spíše nás v prvním poločase k ničemu nepustili a to je něco úplně rozdílného. Domácí měli za celý druhý poločas snad jen tu jednu šanci, kdy by nás položili na lopatky, což se nestalo. Celý poločas jen mlátili balóny hlava nehlava kupředu, to se nelíbilo ani domácí lavičce. Pan Sklenář dostal první žlutou kartu po strkanici s naším hráčem. Druhou žlutou kartu dostal, když toho samého hráče ramenem udeřil do čelisti, zatímco míč držel domácí brankář v rukavicích. Rozhodčí opravdu nepochopitelně nechal běžet hru a až po chvíli udělil druhou žlutou kartu. Jak to mělo být správně posouzeno, že měla být nařízena druhá penalta, stav hřiště, ale také pozápasové rozhovory si nechám z důvodu korektnosti pro sebe.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - R. Morkus [-] , J. Sklenář [-] , V. Petříček [-] , D. Staněk [-] , F. Franěk [-] , P. Černý [-] (60. M. Horák [-] ) , V. Ambrož [-] (69. I. Hřebíček [-] ) , J. Dostál [-] (82. R. Kamarád [-] ) , T. Dostál [-] , L. Jaša [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - T. Bačák [-] , P. Král [-] , L. Řezníček [-] , Š. Král [-] - D. Hrůza [-] , J. Procházka [-] , D. Kolouch [-] , J. Kučera [-] - L. Pololáník [-] , D. Robotka [-]

ŽK: 84. J. Sklenář - 86. T. Bačák , 89. P. Král . ČK: 88. J. Sklenář .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - FRANĚK František (N), SKLENÁŘ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.